- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
Ez elvileg a B173 /system partíciója. Nem garantálom, hogy kompatibilis a B196-al. Az app mappából keresd ki, ami neked kell és másold be egy root fájlkezelővel a telefonod /system/app/ könyvtárába. Figyelj, hogy a bemásolt fájlok jogai megegyezzenek a már ott lévő fájlok jogaival - rw.r.r. Egy reboot után talán működni fog.
-
Nestor16
senior tag
Nekem a dload azért kellett, mert tégla volt a telefon. Visszaolvasva ez másnál nem igazán működött, ha magyar szolgáltatónál vetted a készüléket és nem független, mert ők nem adták ki a saját ROMjukat, de nekem külföldi és független, gondolom ezért működött elsőre.
Amúgy van az összefoglalóban ilyesmi bekezdés, hogy visszaállítás. Igaz a linkre nem nyomtam, még nem kellett. Ha még nem láttad, azt lesd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged