- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
Sziasztok
Láttam itt a forumon rengeteg témát a készülékre van egybe (1,2,3) egy 4 gigás pack
nem tudja esetleg valaki hogy melyek lenne az ilyen idézem "cuki, habos babos rózsaszínes" témák (barátnőm kijelentése)
Vagy ha feltudnátokk tőlteni ilyen nőiesebbcsajosabb témákat megköszönném...
-
barky
tag
válasz
#86973952 #6873 üzenetére
A 15 ezer még baráti ár én ilyen 40-50 ekre saccoltam
utánna fogok nézni gondoltam ide irok elsőnek hátha tud valaki valamit mert járt már igy a panel elvileg nem sérült de nem tudom pénteken találkozok barátnömmel de beszéltem vele az elöbb is szoval hívást tud indítani...illetve az erintőpanel is müködik (bocsi a hibákért tabrol pötyögök)
-
barky
tag
Ha betört az üveg a készüléken mennyiért javítják cserélik ki? Müködik maga a telefon meg minden de 6 cm hosszan és 2 cmer szélesen bevan fepedve a kijelző...halványabbak a színek a törésmentén egy kus részen minden színben pompázik a telefon
-
barky
tag
Sziasztok az alsó navigációs sávot meg lehet változtatni emui 3.0 alatt? barátnőmnek volt valami hello kittys izéja a 2.3 alatt és azt vissza szeretné kapni és azert síránkozik
valami ötlett mert az agyamra megy vele
köszönöm a segítséget..
-
barky
tag
Ha valaki talál (csinál) egy Hello Kitty's témát annak az illetőnek nagyon hálás lennék ha feltöltenné ide nekem (link)
-
barky
tag
Sziasztok
Barátnőm kapott karácsonyra egy ilyen huawei p7 telefont vannak rá témák letöltöttem egy párat rá is került a készülékre.. Az éérdekelne engem hogy hogyan is lehetne ezeket a témákat feltelepíteni az eszkőzre? Kell hozzá külön progrsm vagy mi a titok?
Az sd kártyára pakoltam neki..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest