Hirdetés
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- HiMedia lejátszók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forrest814
csendes tag
válasz
Forrest814
üzenetére
Üdv! Lehet nagy hülyeséget csináltam....
Tegnap sok sok negatív kísérlet után böngésztem a gépemen és találtam egy fájl amivel anno felraktam TWRP-t
próbáljuk meg gondoltam rákötöttem a gépre megkérdezte hogy
kínai recovery-t
stock recorvery
twrp recovery
boot into recovery
Simán megcsinálta majd 3 gombossal indít.
bejön a twrp és ennyi a képernyőn se navigálni se semmit nem tudok......
Megpróbáltam viszaállítani a telót de ugyanez a twrp menü jön be...kérdés: Mi az anyámat csináljak, némi kétségbeesés közben
? -
törölt tag
válasz
Forrest814
üzenetére
Szerintem hiába "gyalulod" le, mert driver probléma lesz. Bár időnként vannak csodák.
Én Win 8.+ -t nem használok, mert nagyon sok gondom volt vele. Egyes programok sem működnek, vagy nem probléma mentesen, amik mókoláshoz kellenek. Én a megpróbálnám a helyedben egy másik OS -en, ha van rá lehetőség. Pl. Win 7 -en biztos nem okoz gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

?