Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almuci
csendes tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Felraktam a B852-t, de sajnos így sem működik. Annyi furcsaság van, hogy a telefonon csak a 4G-s telekomos hálózatot látom. Egy másik telefonon pedig csak a 2G-s és 3G-s hálózatokat látom. Tehát a régi telefonon nem tudom kipróbálni a 4G-s hálózatot (mivel nem 4G képes) és az új telefonon (Huawei P7) pedig a régi hálózatokat nem tudom használni. Arra gondolok még, esetleg a SIM kártya nem kompatibilis a 4G hálózattal, mert olvastam a Telekom oldalán, hogy ha nincs 4G képes SIM kártyád, akkor lehet igényelni. De az még nyitott kérdés, hogy a 4G alatti hálózatokat miért nem látom. Arra rákérdeztem, hogy nincs-e tiltva maga a készülék, a telekom kikereste a rendszerből és mondta, hogy nincs tiltva az IMEI alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest