Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rzf csendes tag Sziasztok, Megtenné nekem valamelyikőtök, hogy pontosan leméri nekem a P7 látható képének __szélességét__? 
 (Tudom, hülye kérdés, de mindenhol csak képátlót írnak, pedig az nem mond el mindent, és ha váltok mindenképp olyat szeretnék, ami szélesebb. Nem mindegy, hogy milyen képarány mellett nagyobb a képátló. Szélességet nézve még szarul is kijöhet egy 4.8-5.0 vagy 5.0-5.2 váltás. Softkeyboard kényelme miatt fontos számomra. Az így-úgy varázslós, prediktív szarokat nem szeretem, ráadásul az ékezeteket is szeretem nem váltogatva elérni....)
 Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest