- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollee60
újonc
Sziasztok!
Én őszintén így teszten keresztül is első látásra beleszerettem ebbe a telefonba. Az Emotion UI nekem nagyon tetszik és már csak azért is ezt a készüléket választanám, mert kicsit más, mint a többi, viszont ahogy megnéztem több külföldi videótesztet és elolvastam több hazai tesztet, mindenhol megemlítették a processzor gyengeségét és a hétköznapi használat közbeni akadozást. Ez kissé elrettentett a megvételtől, viszont ahogy elolvastam itt a topik utolsó oldalán a hozzászólásokat, felcsillant a remény, hogy lehetséges, mégis jó vétel a P7.
Én az eddigi P7 tulajokat szeretném kérdezni, hogy a tesztekben említett akadozás mennyire számottevő és még az is érdekelne, hogyha olyan "súlyos" a helyzet, a mostani frissítés mennyire javítja a dolgot, mert ahogy itt olvasom az előttem lévő hsz.-eket, mintha több szabad memóriáról lenne szó.Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest