-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én kétszer használtam a Deezer -t összesen, tehát lehet nem mérvadó amit írok. Anno még a régi telefonon, meg amikor ezt megvettem, még júniusban. Akkor persze mindent tettem rá mint az állat, nekem ilyen gond nem volt. DE mint írtam én nem nagyon bogarásztam ezekkel, FB -t sem igazán használom, csak fent van a telefonon. Mondjuk nem is tudom miért voltam rá előfizetve, ezzel a lendülettel pár nappal ezelőtt le is mondtam (Deezer -t).
Régebbi telefonon 1 giga volt, nekem ott sem volt ilyen gondom. Nem tudom mi lehetett a probléma. Lehet csak az, hogy nem használtam rendszeresen és nem nagyon volt ideje előjönnie a problémának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borderlands 4
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen TV-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest