-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #12438 üzenetére
Nekem ilyen van ha olyan tok kell ami megvédje a telefont.Az elejére edzett üveg folia van igy a telefon körkörös védelembe van és nem kell bajlódnom a tok kinyitogatásával vagy, hogy jelentősen vastagabb lenne a telefon.
Egyébként azt tudja valaki, hogy a wifi direct az mire jó és, hogy lehet beállitani?
Mert most nekem kapcsolódik a hálozatomhoz megy is róla minden , csak a szemembe tübt, hogy a fájl küldésnél volt egy olyan ikon hogy wifi direct és azon az oldalon csak keresi a megfelelő eszközöket ,de nem talál semmit, pedig fél méterre vagyok a routertől.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan 3 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest