Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
todorriskov #1795 üzenetére
Van rajta reset gomb.
-
Zsolt74
senior tag
válasz
todorriskov #1795 üzenetére
Próbáltad a bekapcsoló gombot hosszan nyomni?
-
DonLaca@
senior tag
válasz
todorriskov #1239 üzenetére
Sajnos a Mate nem MHL kompatibilis. Én rendeltem kínából hozzá átalakított próbaként, hátha műxik. De nem. Se kép se hang.
-
törölt tag
válasz
todorriskov #1131 üzenetére
Január 15-ig tart a korlátlan adatforgalom akció a Telenornál bizonyos előfizetésekre vonatkozólag - például Smarttarifa csomagok.
-
Joczika
csendes tag
válasz
todorriskov #1129 üzenetére
Megnéztem ezt mytvt,sajnos sok csatorna nincs benne,meg elég rossz a kezelő felülete. Szó se róla a kijelzönkön szépen mennek a csatornák.:-P
-
Joczika
csendes tag
válasz
todorriskov #1113 üzenetére
akkor jó,azt hittem egyedi problémám lenne.
köszi -
eladogeppc
veterán
válasz
todorriskov #1029 üzenetére
A srác elhagyta a fülesét. Sokat vesztek vele ?
Illetve LG nél az a jó, hogy egyben van 32GB adattár. Telepítésnél lehet váltani a tárhelyet ? Sok androidos telefon problémája hogy nem lehet az SD kártyára telepíteni.Ja még valami. Magic Touch jó még valamire ? Van valami app ami ezt kihasználja ?
Köszi előre is !
-
derrik
őstag
válasz
todorriskov #1026 üzenetére
Én a 4.2-vel kiegyeznék, ha a wifi display és a több felhasználós mód menne, valamint a lapozható zár képernyő....
-
Neonflake
tag
válasz
todorriskov #1024 üzenetére
Neeem az azért ciki lenne
Itt az a lényeg, hogy közvetlen a hardverrel egy virtuális gép kommunikál, azon fut az android. Ezért elméletben, szoftveres oldalon lehetne még javítani a teljesítményen. Az XDA-s kollega a játékteljesítményre keresett választ amikor rábukkant. Én is láttam az emulált meghajtókat a B905-B906 teszt szoftverben.
-
Neonflake
tag
válasz
todorriskov #1019 üzenetére
A Defy+ on ugyanígy voltam vele, sőt most így adtam tovább a régi telót, igény volt a sebességre, stabilitásra.
Biztos kapunk frissítést naponta lesem, jön e ki valami új, de semmi Custom ROM-ot nem tudok ajánlani. Az biztos, hogy sok grafikus bug a 4.2-őbe kevésbé jön elő.
-
törölt tag
válasz
todorriskov #1013 üzenetére
Bár sajnos ezen telefon esetében nem olyan egyszerű a boltbamenés és ott kipróbálás, hiszen kevés helyen van, de valóban az lenne az alap, hogy az érdeklődők bemenjenek és tapicskolják meg, és olvassák el végre a róla írt teszte(ke)t, ami egy csomó felesleges vissza-visszatérő kérdést megválaszolna.
Én is tapicskoltam-tapicskoltam a boltban (no meg szorgalmasan olvasom a topikot és a teszteket), és "látám, hogy ez jó", egyetlen baja van számomra, hogy nem víz- és porálló - merthogy éppenséggel én is Defy-ról tervezek váltani, majd ha lejár a hűségidőm.(#1014) sla75 Próbálgatási tapasztalataim alapján nekem a UI-ja is szépnek és logikusnak tűnt, minden könnyen megtalálhatónak.
-
sla75
csendes tag
válasz
todorriskov #1013 üzenetére
Köszi a válaszokat,tuti ezt veszem majd!Nagyon sok telónak olvastam a fórumját,de ez a telefon hibátlan.A Sony SP-t néztem ki még,de döbbenet,hogy annak milyen hibái vannak!A többi telók hibáiról nem is beszélve!Én nem adnék ki így telefont,a piacra,úgy hogy nem működik normálisan!!Ez olyan mintha eladnék egy új autót,de még nem tökéletes!Mondjuk a fék!!Én is mondhatnám,hogy akkor fizetem ki,ha normálisan működik!Nem???
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest