- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Szerintem sima SPDIF-en sincs többcsatornás PCM, a hangkarinak külön támogatnia kell a kódolást. A H/K-m sajna nem támogatja a TrueHD-t és a DTSHD-t, de azért kíváncsi lennék mennyivel másabb, mint egy 1500kbps-es DTS (nem hinném hogy érezhető lenne a különbség, az 1500as DTS egy jó rendszeren már szakítja a falat - IronMan pl atom jó rajt
)
Szerintem egyébként hülyeség a jelet egy kábelen vinni, mert szétbontásnál a jel is romolhat, mert +1 eszközön megy keresztül (tévén keresztül a hang az erősítőbe, vagy erősítőn keresztül a kép a tévébe - szerintem mindennek megvan a maga helye és módja
)
-
FefeeX
veterán
Azért szerintem egy x2-es 2ghz-en is böffen elég az 1080p lejátszáshoz...
Azért hogy a hangfalakat már csipeszelni lehet a géphez (csak hogy mindenkinek tényleg tiszta legyen), egész nagy ötlet, lehet venni hozzá csak hangfalakat, elég nagy spórolást jelenthet, komolyabb cuccot olcsóbban (Persze a H/K erősítőmet semmi pénzért nem cserélném le)
Új hozzászólás Aktív témák
ph Profi házimozi-PC építhető a vállalat új elképzeléséből.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest