- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueAthlon
senior tag
Sziasztok
Pár hete én is szereztem egy ilyen lapot, és futtattam vele pár kör tesztet :
A hivatalos PH tesztben is ki van kapcsolva az "advance path" amint látom. Ezért mértetek gyengébb memóriakezelést. Másrészt itt csak 800 as FSB-s procival nézték, míg én 1333-ast használtam.
Amúgy nem ütköztetek semmilyen jellegű anomáliába a IGP teljesítmény terén, sokan nem tudják, hogy a Geforce 8200 és leszármazottjai nem a 16 streames G84 magon alapulnak, hanem a G98 alapú 8 streamesen
Mi is csodálkoztunk miért lassú a 8200/8300, mikor megjelent.... A komplett RV620 at tartalmazó 780 G előzte rendesen, mikor a való életben a G84 8400GS és RV620 as HD3450 nagyjából egykutya eredményeket hoz. Nvidia nem reklámozta ezt különösebben, de pl a mobil MCP77 ( Geforce 9100/9200M ) már bevallottan 8 stream megy ).
9400 esetében már viszont a 16 streames asztali G96 szerepel a terítéken... ezért is gyorsabb kb. majd 2x mint AMD-s társa.
P. S. : Nvidia bevallotta hogy a jelenlegi biosokkal a GF9300/9400 es lapok nem kezeli 4-es CAS latencyvel a ramokat. Másrészt nekem olyan 900 felett nem is mentek a ramok, natív 1066-on corsairekkel se mukkant meg a lap ( bár ez már az MCP73 as esetében is így volt, itt se javították ... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest