- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
PishT
tag
Sziasztok!
HP-6720s gépben Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family VGA.. LCD-TVhez szeretném csatlakoztatni. A TV Full-HD, de csak D-SUBbal kötöm össze. Ami sikerül is max 1024x768as felbontásban, de a TV-nek szabványos felbontást nem sikerül beállítani.. 1366(1368)x768-ba szeretném! keresgéltem, mi lehet a módja, és a DTD Calculator nevű progit találtam, ami a registryben módosítja a felbontást, de nem sikerült azzal se..mivel nem ismerem jól, valószínű, h vmit rosszul csináltam..
Tudnátok segíteni, hogy be tudjam állítani ezt a felbontás? (legalább a 720p-s filmek jól nézzenek ki rajta) Az említett progival vagy mással?
Köszönet előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Idei utolsó piaci áttekintőnkben a HTPC-k világába kukkantunk be, mutatunk pár érdekes netbookot és két exkluzív házat.
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest