Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stiky
senior tag
Bakker a bambuszos Asus nagyon bejön.
De olcsóbban kijövök, ha veszek egy jól felszerelt mezei notit és megtermelem magam a bambuszt~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
devast
addikt
"grafikus mag elég izmos a HD videók lejátszásához"
A magyar piacon a HD videók 90+ százalékának dekódolását még mindig a cpu végzi -
kelzsoca
félisten
Asus "bambusz" edition
-
rudi
nagyúr
-
Solten
őstag
"Ráadásul ez a készlet csak 500 példányban készül. Hazai ára várhatóan 146 000 forint lesz."
Jut belőle Magyarországra 10 példány? Elő a fekete neoluxot!!
Ez a kütyü 160-as vinyóval (+XP) meg már vagy 2 hónapja 60e (átszámolva) Ft alatt kapható itt Skóciában... Persze ne szidja senki a magyar kalmárokat mert még megsértődnek...
Saor Alba
-
Khaal
őstag
Érdekesek ezek az árak HTPC téren.
50 ezer forint körül kapok egy aluminium előlapos házat tápegységgel és távirányítóval.
Ugyanakkor 50 ezer körül aluminium előlapos házat, amiben ugyanúgy van egy lcd, van hozzá távirányító, van benne tápegység, csak ezt hifi cd-lejátszónak hívják, és van benne némi pluszalkatrész is. -
Kobaljov
senior tag
Brutálisak ezek a HTPC ház árak, azt hiszem egyelőre maradok az olcsóbb modellnél
-
adriankoooo
senior tag
En mar annyi HTPC hazat megneztem, es mind megfizetehetelen.
A pixmania kinal egy a legjobb ar/erteku hazat:
http://www.pixmania.com/hu/hu/451533/art/advance/htpc-2610-fekete-pc-haz.html
meg imon iranyito is van benne.
-
tome.jr
addikt
Az ASUS gépe iszonyatosan jól néz ki, ennél csk az ára durvább!
-
WonderCSabo
félisten
Basszus de rohadt jól néz ki a bambusz! Ká, hogy számomra megfizethetetlen...
-
marcias
őstag
Ezekkel a könyv méretű ASUS-okkal van valakinek tapasztalata? Netán a Terminatorokkal?
-
WD40
aktív tag
"Egyetlen baj vele, hogy 445 mm-es szélességével nem igazodik a Hi-Fi-s méretszabványhoz."
Tudtommal a hi-fi-s méretszabvány 445 mm. Ezt a mondatot inkább a 33cm széles Chieftec-hez kellett volna írni.
Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
Billu
aktív tag
Ez Intel G45 chipkészletes DF45FC-je közel 40 000 forintot kóstál
DG45FC a pontos típus (mint ahogy a linkje is mutatja), az ára pedig itt.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
őstag
Egy ilyen Asus notebook után mondja azt valaki, hogy az Apple drága
"Less but better" - Dieter Rams
-
X@b3e
addikt
Az első oldalon a Chifi HTPC ház elég kellemes, de a bambuszos Asus noti booooáffff
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
craine12
tag
Akkor légyszi cseréld ki 435 mm-re, mert az a szabvány. Amúgy sajnos elég kevés olyan HTPC ház van, ami ennek megfelelne, olyan pedig még kevesebb, amit itthon lehet is kapni. Nekem jövő hétre ér ide a sajátom Németországból, mert amit kinéztem, itthon nem lehetett beszerezni.
No woman. No cry. No kidding.
-
cousin333
addikt
Ha már HTPC, van valakinek ezzel tapasztalata: WD TV? Egy tesztet olvastam róla, és azt írják, hogy meglepően sok formátumot lejátszik. És az ára sem vészes, amennyire láttam.
"We spared no expense"
-
beencee
őstag
Nincsen ilyen hivatalos szabvány, csak szokások vannak, amelyek bizonyos brandekre jellemzőek 420mm és 440mm között 5mm-es lépésekkel. Pl. Sony mindig 430mm, Pioneer 420mm, Onkyo 435mm, az Akai gyártott 440mm-es méretű cuccokat, stb., "445mm-es gyártóról" még nem is hallottam...
Az pedig nyilvánvaló, hogy a HTPC házak tervezői még csak nem is kávéznak egyet a szórakoztatóelektronikai cuccok tervezőivel, hogy egy kicsit beszélgessenek a méretekről, kinézetről, passzív hűtési megoldásokról, stb. -
forgonati
őstag
Ez az ATCS840 marha jól néz ki. Elegáns, semmi feltűnés. Mondjuk az ára elég húzós. Ennyit sose adnék házért...
Keelah Se'lai!
-
craine12
tag
Értem én is, amit mondasz, csak azt akartam végül is kibökni, hogyha már egyet ki akarnánk emelni, akkor a 435 mm az, amit a legtöbben alkalmaznak.
Mondjuk ha nem egymáson vannak, ember legyen a talpán, aki kiböki az 5 mm különbséget. Számomra ez amolyan kényszeres, hogy stimmeljen, pedig semmi jelentősége nincs.[ Szerkesztve ]
No woman. No cry. No kidding.
-
Mr. XXL
tag
De tökjó ez az anus bambusz.
felidézte a régi iskolapados emlékeimet, akkoriban 20+ évvel ezelőtt voltak ilyen ócska kinézetű iskolapadok...
Félmisiért a hülyének megéri, ugyanakkor a billentyűk kerete az miért nem bambusz?
Mi jön ezután? Bkv-busz bevonatú? Tuti olcsóbb lenne
-
Gergő_
őstag
az itthon forgalomba kerülő u120-ak 3 vagy 6 cellás akksival vannak szerelve?
mert gyorsboltban van raktáron(de info nincs rendes), 6 cellással nem is lenne annyira rossz az ára.... -
kayman
senior tag
Nekem van ilyen Pundit2-m és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egy fehérrel kezdtem, amiben egy 3.0 DualCore P4 volt, azt kicsit hangosan hűtötte.
De most X2 maggal van az új és HDMI is van rajta. Ez elég halk és erős gép.
Nappaliban a tv-re kötve elég jó. A cikkben alatta lévő gépet most dobtuk össze kollégámnak és annak a hűtése baromi jó. Mindkettőt csak ajánlani tudom.HyperTransport az úr!
-
rudi
nagyúr
-
Gergő_
őstag
a western digital új kis lejátszóját nézted már gondolom
Sztem az egyik legolcsóbb alternatíva(kb 25-30e),bár rendes tesztet még nem olvastam róla,jó lenne egy vesézős PH teszt
és ehhez tényleg csak egy vinyó vagy nagyobb pendrive szükséges,meg egy jó kijelző -
PishT
tag
Sziasztok!
HP-6720s gépben Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family VGA.. LCD-TVhez szeretném csatlakoztatni. A TV Full-HD, de csak D-SUBbal kötöm össze. Ami sikerül is max 1024x768as felbontásban, de a TV-nek szabványos felbontást nem sikerül beállítani.. 1366(1368)x768-ba szeretném! keresgéltem, mi lehet a módja, és a DTD Calculator nevű progit találtam, ami a registryben módosítja a felbontást, de nem sikerült azzal se..mivel nem ismerem jól, valószínű, h vmit rosszul csináltam..
Tudnátok segíteni, hogy be tudjam állítani ezt a felbontás? (legalább a 720p-s filmek jól nézzenek ki rajta) Az említett progival vagy mással?
Köszönet előre is! -
dkekesi
tag
Nekem ilyen van és nagyon bejött. Igaz távirányító nincs hozzá (még), de van touchscreen az elején. Akiknek projektoros házimozijuk van, azoknak nagyon jó (nem kell mindenhez bekapcsolni a projektort).
[ Szerkesztve ]
-
kayman
senior tag
Nekem a pundit design jön be.
Van rajta egy képen szereplő Genius Luxmate 810 bill+egér kombinációm rajta. Ha jól emlékszem még ilyet nem teszteltetek.
A vízálló teszt nagyon jó lett, majd küldök valamikor ilyet is tesztre.Mit szólnál ha a Barebone tesznél ilyennel irányítanál?
[ Szerkesztve ]
HyperTransport az úr!
-
-
Magnat
veterán
Szia,
nekem pont a fordítottja a tapasztalatom, 10 hd filmből 1-2, amit nem tud a vga dekódolni (1ébként a rossz kódolás miatt). Amúgy belegondolva a hw dekódolásnak sok értelme nincsen, ha az ember filmet néz, általában úgysem csinál mást, főleg egy htpc-n ... max ami jó lenne benne, h ha minden moviet kivétel nélkül tudna a vga dekódolni, akkor elég lenne egy legolcsóbb cerka proci a htpc-be.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kariad
senior tag
Bambusz laptot szeretnék létsz létszi.......... Az olyan jó.... Föleg a Jungle turákhoz Budapesten....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest