- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
opi064
tag
válasz
magellan14 #6966 üzenetére
igen, igen, Neked is köszi mindent!
-
opi064
tag
Még annyit, hogy találtam a beállítások-tárolás-szabadítson fel helyet- : "az alkalmazások gyorsítótárainak kiürítésével..." Na ezt nem találom, hogy hol lehet.
-
opi064
tag
válasz
magellan14 #6957 üzenetére
illetve ott az Astro médialejátszója, lehet, az gyártja a thumbokat? Van a menüjében egy olyan, hogy "show thumbnails" pipa ki-be.
-
opi064
tag
válasz
magellan14 #6957 üzenetére
Köszi, az alap gyári médiakezelőm van...
-
opi064
tag
válasz
magellan14 #6955 üzenetére
Köszi szépen, ha leírnád kicsit szájbarágósan, hogy hol kapcsolom ki, megköszönném....és ha kikapcsolom, akkor nem fog másolatokat készíteni?
-
opi064
tag
Sziasztok! Előrebocsájtom, hogy nem vagyok sem android, sem a telefon működésének szakértője, csupán felhasználószintü tulaj vagyok. Egy kérdésem lenne: Azt vettem észre, mióta feltettem az Astro fájlmenedzsert, hogy a telón a már letörölt összes képem ott van, kicsinyített formában, de összességében azért feleslegesen sok helyet foglal. A pc-re dugva a telót, az egész thumbnail mappát (2 is van belőle) kidobtam, pontosabban a tartalmát. Aztán újra az Astroval megnézve, minden ugyanott volt. Mármint a letörölt képeim másolatai. Ez így ok? Mit tanácsoltok, mit kéne ezzel kezdeni.
-
opi064
tag
Üdv! Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy végül is milyen akksi van a Van S-ben? Li-Ion, vagy Li- Polimer? Mert a tesztben polimer vagyon írva, egy akkufigyelő alkalmazás meg Li-Ion-nak azonoítja. (csak olvastam valahol, hogy a polimer akku kevesebb kisütés, töltés ciklust bír ki)
-
opi064
tag
Ja, de ez nem gyártói, hanem bolti garis...bocs, akkor az Neked nem jó!
-
opi064
tag
Köszi Mindkettőtöknek, fel is raktam a két progit, tényleg klasszak!
-
opi064
tag
...és még ha egy használható fájlkezelőt ajánlanátok!...
-
opi064
tag
Sziasztok Szakértők!
3 napja én is tulaj vagyok, alapvetően két kérdésem maradt (a többire rájöttem, szokatlan ez a Sense, még nem tudom, hogy jó-e, pl a Samsung hívás-üzenet kezelése sokkal barátibb, remélem megszokom ezt is. )
Szóval: sms íráskor, amint leütök egy ékezetes betűt, azonnal átvált a max. írható karakter 70-re. Nagyon-nagyon rég volt ilyen eset a nokiákkal is,ott az volt a megoldás, hogy az üzenetmenübe át kellett váltani "ékezetek nélküli betütípusra". Ennek ellenére lehetett ékezetes betükkel írni, csak valahogy más kódolásban kezelte a telefon a karaktereket és megmaradt a max. 160 betü. Talán valaki még emléxik erre. Itt van valami megoldás? (ok, tudom, írjak ékezetek nélkül....)A másik: sehol nem lelek a menüben mobilhálózat opciókat. Gondolok én pl. kézi hálózatválasztásra.
ja, még valami: a szoftververzióm 4.1.1. ha engedi frissíteni, megtehetem káros következmények nélkül? Van egyáltalán újabb? Egyáltalán érdemes?
-
opi064
tag
Köszi a válaszokat!! Akkor ezek szerint hangosabban csörög, ha "arccal" lefelé van lerakva. Sajna fontos a melóhelyemen, mert nagy a zaj...
-
opi064
tag
Üdv Mindenkinek!
Gondolkodom Van S vásárláson, két kérdésem lenne:
az egyik a szokásos akku idővel kapcsolatos. Nos (le fogtok oltani érte) ,de én simán 2G-ben használom a telefonom, Wifi, ,3G , adatforgalom kikapcsolva, csak arra az időre kapcsolok be valamit, amikor épp kell. Tehát javarészt készenléti idő, kevés beszélgetés a nap javarészében. Így, milyen akkuidőre számíthatok kb?A másik: A csengés "hol jön ki" a telefonból? Elöl, vagy hátul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest