- Akciókamerák
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6599 üzenetére
Ha ez igaz, kéretik az 1-es hsz-t frissíteni, illetve akkor tényleg nincs értelme a sok panasznak, hogy nem jön frissítés.
-
enginev3.0
félisten
válasz
gordonfreemN #6598 üzenetére
s4 verzióra gondoltam, ez kimaradt, teljesen jogos
Mert ott ugye már van s-off is, és úgy olvastam vissza lehet zárni a bl-t is, persze nem biztos -
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6597 üzenetére
Idézet, az első hozzászólásból:
"Custom ROM-ok használatával a garancia elveszik a telefonról. ROM cseréhez nyitni kell a bootloader-t amit később nem lehet úgy visszazárni, hogy a szervizes ne tudja megnézni volt-e mókolva a telefon. Fastboot menüben látható, hogy a bootloader volt-e már nyitva. Alap esetben locked felirat olvasható a bootlader felirat mellett. Nyitott állapotban open felirat olvasható. Visszazárt állapotban relocked felirat olvasható."
-
enginev3.0
félisten
Bootloadert vissza lehet zárni lockedre?
-
enginev3.0
félisten
-
gordonfreemN
addikt
Szép napot!
Szeretnék az ONE S-emre kijelzővédő fóliát rendelni az ebajról.
A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy nem tudtok-e ajánlani olyan fóliát, ami a következő szempontoknak megfelelne:2 réteg fólia között van a használni kivánt fólia. Ez a két réteg merev, általa könnyen feltehetö a fólia.
A fólia oldalról nézve nem csillog (elvileg a clear nevezetü fóliák ilyenek.
Pontosan illeszkedjen a kijelzöre. -
válasz
szuladam #6580 üzenetére
Sony xperia Pről váltottam. Hidd el, ott sem jobb a support. Sőt! Xperia p frissitést követően nem csatlakozott többet a gyári autós kihangosítóhoz, jeleztem a sony felé, válaszra sem méltattak. Vodafone 4x is visszahívott, hogy jelezték a márkakèpviseletnek, mert többen jelezték a hibát, nem történt változás.
-
Sátán44
addikt
válasz
magellan14 #6590 üzenetére
CWM Touch Recovery of Paul illetve Official CWM of koush (HTC One S) Viper rom ezt szereti.
Telepítés menete, szintén saját videó
Bootloader nyitás ugyanaz: htcdev-en keresztül. -
magellan14
tag
válasz
Sátán44 #6589 üzenetére
Bootloader nyitás gondolom ugyanaz mindegyik HTC modelnél,
Recovery van olyan ami direkt erre a telefonra van kitalálva?mert látom sokan TWRP,[RECOVERY][ONE-S/ville] TWRP 2.5.0.0 Touch Recovery verziot használják színte minden One (V,S,X ) modellon. de ott van még a CWM Touch Recovery of Paul illetve Official CWM of koush (HTC One S)- nem tudom speciálissan romokra vannak-e optimalizálva,(?!)Telepitésnél szigoruan ugy csinálni a sorrendet ahogy irják az utasitásban, vagy az elején, jó iskolásként meg lehet csinálni a wipe cash+dalvic és a sistemet mielött jönne az első flash?
-
Sátán44
addikt
válasz
magellan14 #6588 üzenetére
-
Sátán44
addikt
válasz
magellan14 #6586 üzenetére
Én használtam igen, és vannak benne jó dolgok, akku is jól bírja, de én nem tudtam megszeretni, így visszatértem a ICS-s Viperre. Videóm a 2.0.0-ról.
-
-
Sátán44
addikt
válasz
magellan14 #6584 üzenetére
Te figyu, azt láttad hogy ezt melyik HTC-re írták?
Sensation Android Development > [ROM][JB][Sense 4+][02.05] Team Venom presents: ViperS 3.0.2 - always one step ahead
-
magellan14
tag
Team Venom féle ViperS 3.0.2 rom fent van valakinek?
Tapasztalat,vélemény?
Kamera bug nagyon zavaró,aksi hogy birja?érdemes miatta belepiszkálni a sock telefonba? -
magellan14
tag
válasz
Pampipapi #6574 üzenetére
Pár kép
https://www.dropbox.com/sh/jpsz17hg8n4clkn/fljNWxJJNp
Mindamellett tisztában vagyok vele hogy a telefon használati cikk,igyekszem megörizni.Tokból is gyakran kiszedem,nézegetem ,csak tapogatom a kis műremeket.
A régi Desire S telefonon 1 darab ütés van,a haveroknak köszönve két év alatt.Ezen még annyit sem szeretnék látni. -
DokiBaxxi
őstag
Szerintem egy telefonhoz azért min. 3-4-5 frissítés járhatna. Ez a mai világ kész szégyen, csak nyelik az ember pénzét, a support meg sehol.Nevezzetek elvakult fannak, de eddig nVidia az egyetlen cég számomra, aki normális supportot nyújt... semmilyen más elektronikai cégtől nem kaptam még ilyen támogatást.
Csak az a baj, hogy máshol is szar a support, csak Sonynál meg Samunál még a telefonok minősége sem annyira prémium, mint a HTC-nél, a Sense pedig még egy lapáttal tesz a prémiumra. -
gordonfreemN
addikt
válasz
Memmaao #6576 üzenetére
Jól beszélsz. Én pont így gondolkodtam ezelőtt a desire-rel.
De a nem odafigyelés következtében, ami a mindennapi rutinok közt fel sem tűnik, elég egyszer sikeresen ráejteni vagy áthúzni rajta a töltő kábelét és hiába a karcálló üveg, a fémmel szemben mit sem ér.
Én erre inkább vettem fóliát, így kevesebb figyelmet szükségeltetik a kijelző védelme és több figyelem mehet minden másra.
A tok pedig, tljesen igazad van, csúfítja, de védi is egyben. Ezen még filózom én is. -
Agony
aktív tag
válasz
Memmaao #6576 üzenetére
Aki szeretné biztonságban tudni a telefonját a karcoktól, de mégse szeretné elcsúfítani tokkal annak tudom ajánlani:
Én a HOX-omon használom, de szerintem rendelek a HOS-omra is, mert nagyon bevált. Szépen felrakható folyadékkal, úgyhogy sehol egy bubi, nem rontja a kijelző képét és elég karcálló. Ha meg is karcolódik, rövid idő alatt visszaáll az anyaga, kicsit rugalmas.
Az ára abszolút baráti és légipostával megküldik egy hét alatt.
-
válasz
Pampipapi #6574 üzenetére
Nem tudom hova tenni ezt a szín-tok mizériát?! Aki vesz rá szilikon tokot, kombi törhetetlen tokot, annak miért számít, hogy fekete vagy szürke, és melyik kopik jobban?? Akkor nem azért költesz rá egy rakás pénzt, hogy ne sérüljön még véletlenül sem? Részemről soha nem csúfítanám el a telefonomat egy strapa tokkal! De szerintem egy karcálló üveg kijelzőre még a fólia is felesleges! Azért vettem meg ezt, a vitán felül legszebb telefont (akkor még nem volt HTC ONE), mert gyönyörködni akarok a szépségében! Élvezem, hogy vékony, hogy fémes tapintatú, hogy minőségi és nem gyűjti az ujjlenyomatot! Nekem tökéletes! Ha szilikont vagy műanyagot akarnék tapizni, akkor samsung-ot, LG-t vettem volna! Szerintem egy igényes Golla tok, a gyári HTC bőrtok sokkal többet ér, mint egy ronda szilikon. Tény, ha balf@rk vagyok és telefonálás közben kiesik a kezemből, nem védi szilikon, de én vállalom ezt a rizikót, mintsem hogy soha ne lássam a telefont, csak a szilikont, és ráunjak úgy, hogy nem is élvezhettem a minőségét. A szilikon tok szerintem csak a második tulajdonosnak éri meg, ha az első tulaj használta, mert akkor "karcmentesebb" a telefon.
-
Pampipapi
tag
válasz
magellan14 #6573 üzenetére
Köszi az infókat, ezek szerint nem javítottak a fekete minőségén. Maradok a szürkénél, de érdekelne az a tok amiről írsz. Van egy link, hogy melyikről van szó pontosan? Köszi
-
magellan14
tag
válasz
Pampipapi #6570 üzenetére
Szia! Nekem harmadik hete van ilyen telefonom.Pont a vedlés miatt vettem szürkét.
Még a boltban rákerült a kijelzövédő fólia(550ft)+egy Teracell szilikon-müanyag tok a sérülések elkerülése végett.
A szilikonos toknak az oldala fekete szilikon a hátuja pedig kemény,kopogós müanyag,jól is áll neki. Valószinüsitem hogy bármennyit is szedegettem le volna atokot , a sim kátyás váltogatás miatt az mindég balról jobra történik igy valószinüleg már lekapartam volna a felső iv széléröl a festéket...
A fekete tokban pedig csak egy szürke keret látszik a fekete képernyö és a tok között illetve hátul a kameránál és a hangszoronál.szerintem pöpec és még jobban tetszik mintha full fekete lenne az eglsz.ha kell tehetek fel róla képet is.
Sok sikert a vásárláshoz,és ne feledd már ott letesztelni alapossan mielött kifizeted! -
engusz
veterán
Sok igazság van abban, amit leírsz. Viszont egyrészt meg lett ígérve, másrészt amilyen könnyű főzött ROM-okat feltenni (és találni bitang friss Android verziószámokat), annyira könnyű lenne a gyártónak is kivitelezni ugyanezt. Piaci érdekek vagy fejlesztőkapacitás hiányában dobhatták el a projektet. A tulajdonosok számára mindegy is, mert ugyan a csalódást lehet tompítani, de az attól még jelen van
Egy olyan gyorsan fejlődő rendszernél, mint az Android, ahol az appok is sokszor hetente frissülnek, nem biztos, hogy jó ómen a lépést nem tartani. És ugyan bejött a HTC-nek a One, meglátták az alagút végén a fényt, és el tudom azt is képzelni, hogy bíznak az újabb készülékek sikerében is, de ettől még nem biztos, hogy hanyagolniuk kellene a korábbi modelleket
A Jelly Bean frissítés is eléggé el volt nyújtva. Vissza lehet nézni a HTC Twitter csatornáját, ami szinte bedugult a rengeteg JB kérdéstől. Nyilván türelem kérdése volt az egész, de a gyártó is kommunikálhatta volna részletesebben az ütemtervet. Ott is volt némi keserű szájíz, ami ugyan idővel feledésbe merült, de úgy látszik, hogy Peter Chou-ék nem tanultak belőle
-
istnag
addikt
Lehet bennem van a hiba,de :
1. Inkább nézzen ki normálisan a telefon és készüljön a legjobb anyagokból,mint,hogy a legfrissebb androidot futtassa
2. Mondjatok 2,olyan igazán nagy változást a 4.2 -ben,ami miatt a 4.1 rossz, sense 5 téma tuti lesz,lehet már most is van. Így csak az androidos vonal változása lehet(ne) érdekes
3. Két frissítést kaptunk (4.0.4 -> 4.1 ),szerintem ez elfogadható,azt írták lesz JB lett.
4. Amire megkapnánk a 4.2-t,már közel év vége lesz,vagy jövő év eleje,addigra a gari már lejár és az xda-ról kb fél óra fel lehet majd tenni a 4.2 és a Sense 5.
5. Aki meg azt hiszi más gyártónál másképp van az téved...Én nagyon szeretem ezt a telefont,mert nagyon jó hordani zsebben,jobb sokkal,mint az S2-t és bármelyik Sony-t (4-es kijelzőzl felfelé). A Sense überalles nekem. A következő telefonom is HTC lesz,ha nem csábít el addig a Wp,ha igen,akkor Nokia.
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Most készülök One S-t venni, lenne néhány kérdésem. A fekete ház kopását orvosolták már vagy érdemes szürkét venni? Hol lehet elfogadható áron S4 procisat venni gyári garival? Szerintetek van esetleg valami jobb vétel mint a One S ebben a kategoriában? Sony esetleg?
Köszi -
Exelsior
őstag
Nem értem mit várnak így a jövőben. Még az Új One-ra sem tudják tartani az elvártakat nem hogy a régi készülékek támogatása....
Tényleg nem ártana egy kis Support a szoftveres részlegükre mert nagyon le vannak maradva. Ki jelentik hogy elindult az OTA azt a frissítés sehol. (One). E téren nagyot csalódtam a HTC-ben. Lehet a következő Nexus lesz. De az majd több év múlva.
-
desigo
senior tag
-
karcsi3
tag
válasz
Sátán44 #6554 üzenetére
adb pushal feltudtam rakni telóra a viper romot elindítom az instalt de most nem megy végig rendesen mert amikor a zöld csík futna alul akkor szinte semmi nem történik egyből feljön h reboot :S rakjak fel először vmi másromot és utána vipert ? lehet az a baj h downgradelni így nem lehet ?
-
karcsi3
tag
all-in-one toolkittel felraktam a twrp-t azzal megcsinálta a factory resetet ha és mostmár az install menűpontnál bele is látok a telóba de továbbra se kapcsolbe nem tudom mi tévő legyek :S adbvel vhogy nem lehetettne feljuttatni egy viper romot és akkor már feltudnám rakni recovery-n keresztül
-
karcsi3
tag
Akartam nyomni egy factory resetet a telefonon mert már elég lassú volt
most meg nem akar be kapcsolni a boot menű meg a recovery bejön de már a factory reset se fut végig :S
Ez a hiba üzenet : Error mounting /sdcard/.android_secure! skipping format...Data wipe complete.Viper romom van
mit csináljak h ne csak 1 téglám legyen ?:S
szerk.: addig jön be h a kigyó elcsúszik kiírja h htc one tm és annyi
-
maki12
senior tag
válasz
gordonfreemN #6547 üzenetére
Pffff mi már csak félázsia vagyunk
-
gordonfreemN
addikt
"In certain markets, such as Taiwan,[10] India,[11] and some European (usually Eastern European) markets, the One S uses the older Snapdragon S3 MSM8260 SoC, with a 1.7 GHz dual-core Scorpion CPU and Adreno 220 GPU.[12] In some markets, both devices are available, notably the UK. "
Az azsiai piacot ugy ertik, hogy Taiwan, India es keleteuropa...
No comment. -
maki12
senior tag
válasz
gordonfreemN #6545 üzenetére
Azért ha szolgáltatósnál is s3-van,akkor azért nem olyan biztos hogy ázsiába szánt az
-
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #6543 üzenetére
Ja és még valami.
A SOC probléma a wikin másképp van feltüntetve. Ott az S3-mat az ázsiai piacra szánt típus (oda jó lesz az...).
Tehát úgy tűnik, mintha szándékos lenne. -
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #6543 üzenetére
Az ion csak jó... zerintem az akksi programnak lehet hinni.
-
magellan14
tag
válasz
gordonfreemN #6535 üzenetére
Éppen most nézem hogy szedik darabokra és bizony, az aksin Litium-Ion szerepel..
https://www.youtube.com/watch?v=6j25jajIq3gGyanús hogy ezt is úgy oldották meg mint a Soc problémát... abból ami raktáron volt..
-
ulmikukac
tag
válasz
magellan14 #6539 üzenetére
Én már használom is pár napja, elég jó a gömb panoráma mód.
-
enginev3.0
félisten
válasz
magellan14 #6538 üzenetére
Csak ennyi? Simán körömmel le lehet kapni?
-
magellan14
tag
Ma olvastam hogy kikapták a Jb 4,3 fényképezö progiját,az XDA jóvoltából már bárki elkezdheti használni.
http://www.androidauthority.com/stock-android-camera-apk-photo-sphere-236196/Más
Ezt próbálta már valaki,érdemes?
Android Everything Tool Integrated Density Changer
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200660 -
magellan14
tag
válasz
enginev3.0 #6537 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=6j25jajIq3g
-
enginev3.0
félisten
One S-nek van valami különleges szétszedési módja? Holnap ha minden igaz megyek egyért, de mondta, a tulaj, hogy a sim kártyát nem tudja hogyan kell kiszedni, neki más rakta bele, szóval legyek szíves utánanézni
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #6535 üzenetére
Mondjuk itt meg:
polimer
és itt is
itt ion
és itt is lion -
opi064
tag
Üdv! Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy végül is milyen akksi van a Van S-ben? Li-Ion, vagy Li- Polimer? Mert a tesztben polimer vagyon írva, egy akkufigyelő alkalmazás meg Li-Ion-nak azonoítja. (csak olvastam valahol, hogy a polimer akku kevesebb kisütés, töltés ciklust bír ki)
-
<Soulfulfan>
csendes tag
Az érdekes,amit tegnap óta tapasztaltam,hogy nem tudom rootolni ahoz,hogy s-off tudjam állítani a készüléket.
Recovery módban azt írja,hogy nem tudja mountolni az "external storige"-ot és file no such.
Se update,se recovery sem megy a recovery módban,mert nem látja a külső memóriát.(integrált,mert ugye nem bővíthető)
Talán közelebb visz a probléma azonosításához. -
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6529 üzenetére
Nem fog menni.
Rakj fel egy custom romot,akkor már,ha garanciád nincs. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
szuladam #6530 üzenetére
Nem direkt a telefon/gyártó ellen irányult, és nem 3 napig ezt kerestem.
Közelre ezek szerint ennyire jól látok, mert ágyból netezve észrevettem ezeket, és néztem, hogy mi lehet ez, és sajnos mindig ezen akad meg a szemem, ha közelebbről nézem.. Meg volt már 2 samoledes telóm, egyik sem volt ilyen, azt hittem valami hiba lehet, de akkor nem. Nem lett gúnyos
Igazad van, csak saját magam dolgát keserítem meg, ha a hibákat keresem, és erre már rájöttem az előző telóimnál is.. csak ha én észreveszek egy ilyesmi apróságot, akkor az egy ideig zavar, és utána már sz@rok bele, és használom.
-
szuladam
aktív tag
válasz
Tomajdon #6528 üzenetére
Atya ég!
Minek nektek telefon? Azért, hogy hibát keressetek benne, direkt felidegesíteni magatok? Vagy hogy lehessen szidni a gyártókat?
Mellesleg nekem is "olyan", bár nem nevezném "olyannak" hisz alapból ilyen a kijelző. Én ezt nem venném hibának. És tényleg, ehhez kb 10 centiről kell nézni és fókuszálni vagy 20 sec-ig. Mondjuk megnéztem a laptopomat is ugyan olyan közelről, azon meg pixeleket láttam sőt a piros-zöld-kék- alapszíneket is, remélem ez sem gyári hibás(bocsi ha túl gúnyos lett a komment, de tényleg, nem kell hibát keresni a telóba, inkább csak használjátok boldogan, nem jó hobbi az ilyenek keresése, és a szívednek is árt! )
-
<Soulfulfan>
csendes tag
A HTC ONE S mire nevezi a recovery filet.
Mire nevezem át a rom filet,hogy recoveryből fel tudjam tenni? -
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6522 üzenetére
A Hboot verzió száma nem stimmel.
-
Tomajdon
aktív tag
Ez szerintetek a pentile matrix vagy kijelző hiba? Észrevettem, hogy a kijelző jobb szélén van egy piros pixeloszlop, a bal oldalán egy zöld pixeloszlop, és ez mindenhol ott van. Ha pl. nézek egy ikont a menüben akkor a bal oldalán a zöld jobb oldalán meg a piros pixeloszlop látszódik. Messziről nézve nem, de ágyban telózva egy kicsit zavaró, hogy a betűk, ikonok és kb minden körül ott vannak ezek a pixelek. Volt két SAMOLED-es telefonom is (wave 3,3 480x80, sgs plus 4" 480x800) és egyiknél sem vettem észre hasonlót. Tudom, hogy ez a pentile matrix is van benne, de azokban is volt, és mégsem volt ilyen pixeloszlop. Itt egy kép, amit próbáltam fotózni. A bal oldala zöld az ikonnak, a jobb oldala piros. Ezek a kijelzőn különálló pixelek, meg is számolhatnám őket.
-
<Soulfulfan>
csendes tag
Most megint megpróbálkoztam az OTA frissítéssel,mint az elején.
Letöltötte,ellenőrizte és most végre elkezdte telepíteni.
2 perc után ránéztem és piros háromszög felkiáltójellel.
Kikapcs-bekapcs.minden érintetlen a telefonon.Most megfogtam az OTA filet,ez a következő:
OTA_Ville_U_JB_45_S_O2_UK_3.16.206.6_1.11.50.05.28_10.27.50.08L_release_3051489kynpr7tblkwzqr2
Ezt nem frissíti be.
Erre írja ki azt, amely képernyőképet belinkeltem pár hsz-el ezelőtt.Hogy lehet manuálisan felrakni az OTA frissítést?
-
<Soulfulfan>
csendes tag
válasz
<Soulfulfan> #6521 üzenetére
Több rommal próbálkoztam,egyik sem megy .
A cid stimmel,de a downgrade romoknál rendszertöltőre hivatkozik,a jb-nél aláírásra.
Minek a verzió száma nem stimmelhet?
A telefonon se root,se semmi.TAMPERED
LOCKED
ULE PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.14.0002
RADIO-1.08es.50.02.16
OPEN DSP-V29.1.0.45.0622Erről lehet következtetni?
-
<Soulfulfan>
csendes tag
HIBA 140 :rendszertöltő verzióhiba (ICS-nél)
HIBA 132 :aláíráshiba (JB-nél) -
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6518 üzenetére
Ne csomagold ki,csak nyisd meg. Ott dupla katt a txt fájlra és kész.
-
<Soulfulfan>
csendes tag
eddig ok,de a rom.zip kicsomagolásához jelszót kér..
Most? -
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6515 üzenetére
Engedélyezd a rejtett mappák megjelenítését.
-
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6513 üzenetére
Most ezt ne vedd kp-nek,de a RUU nem függetlenít ebből kiindulva nem is lockol.
-
istnag
addikt
válasz
<Soulfulfan> #6511 üzenetére
Sokat segített volna,ha megírod pontosan mi a hibaüzenet a RUU nál. Egyébként így tudod ellenőrizni,hogy melyik RUU jó a telódhoz:
"-A letöltött RUU exe fájlt futtasd, majd” TC-vel, vagy intézővel elnavigálsz a c:\users\felhasznáóneved\appdata\local\temp\ mappába.
Ezen belül megkeresed a legfrissebb mappát. Azon belül van egy rom.zip. Azt megnyitva egy txt fájlban vannak felsorolva a CID számok. Ha a köztük lévő egyezik a telefonod számával, akkor mehet a frissítés.” -
<Soulfulfan>
csendes tag
Sziasztok,segítségre van szükségem.
Sokat olvasgattam ezt a fórumot,de sajnos nem találtam megoldást,ezért írtam új hozzászólást.Adott egy O2-s Angliából származó One S. Független,mert vodával használom gond nélkül.
4.0.4 2.38.206.2 van rajta jelenleg.
Rányomtam a frissítés gombra és jelezte,hogy szoftverfrissítés elérhető.
4.1.1 3.16.206.6 már nyomtam is ....letöltötte....ellenőrzés....és a következő üzenetet kaptam.Ezek után megnéztem a CID számot, ami CID_032, ez easteurope,tehát európai a régió.
A készülék az S4-es változat,ennek is megfelelően a VILLE romok közül válogattam.
Letöltöttem a kiválasztott RUU-t,de nem akar felmenni,mindig hibát ír ki.A boot képernyőn a következő olvasható:
TAMPERED
LOCKED
ULE PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.14.0002
RADIO-1.08es.50.02.16
OPEN DSP-V29.1.0.45.0622Az előzőekből kiderül,hogy nem gyári szoftveres állapotban van a telefon,gondolom függetlenítve lett...
Ha O2 romot teszek rá RUU-val visszajöhet a hálózati korlátozás,vagy ez nem rom függő? Ezt nem mertem kipróbálni.Csak europe-s ruu-kat próbáltam.A segítségeket előre is nagyon köszönöm.
Leginkább PM formájában kapnám leghamarabb,de természetesen minden formában nagyon örülök a segítségnek!! -
enginev3.0
félisten
válasz
gordonfreemN #6508 üzenetére
Na most már ezt is tudom
Egyébként beugrottak ilyen háborús emlékek, hogy valamilyen oldalon azt olvastam, hogy ilyen simeknél ha bele is vágsz a chipbe, is menni fog -
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6506 üzenetére
Hehe, múködik, köszi a bátorítást!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6506 üzenetére
Ez tetszett! -
enginev3.0
félisten
válasz
gordonfreemN #6505 üzenetére
Hm az furcsa, nekem az 5 éves vodás kártyámat lehetett vágni
Elvileg ha belevágsz a chipbe is menni fog, de ha nem akkor nem mindegy?Így-is úgy-is új simet kell venned, ha meg még is megy akkor meg örülsz neki
-
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6504 üzenetére
kb 2.5 éves.
kép -
enginev3.0
félisten
válasz
gordonfreemN #6503 üzenetére
Ha nagyon régi simed van akkor csak úgy tudsz belőle micro-t csinálni, ha vágsz a chip-ből is, elvileg működni fog, de készülj arra is, hogy kuka
-
gordonfreemN
addikt
És bocs srácok, volna itt még egy probléma. Megtalálta a microsomre való sablont, de amikor levágnám a minisimből, a chip szélét is levágnám. Legalább is a szélének látszik, T-mobilos simről van szó...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #6501 üzenetére
Még annyit tennék hozzá, hogy köszönöm a segítő hsz-t, illetve azt is, hogy figyelmeztettetek a két verzióra. Ha ti nem vagytok, akkor szerintem rég egy S3-mas csücsülne most itthon, ami nem feltétlen rosszabb, de én az akkuidőre érzékeny vagyok.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Sátán44 #6500 üzenetére
Kisebb gond, veszünk rá. Ajánlott márka?
A gondom még az, hogy ha felteszem a soc felismerő appot, akkor unknown típust ír. Ezt én nem tudom hova tenni. A hardverinformációk sem ír csak annyit, hogy dual core.
Még valami. Az első hsz-t elolvasva kérdezem, hogy az ott tárgyalt SIM kártya méretre vágó link hiányzik. Tud benne valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Akciókamerák
- Formula-1
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest