- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
magellan14
tag
válasz
Pampipapi #6570 üzenetére
Szia! Nekem harmadik hete van ilyen telefonom.Pont a vedlés miatt vettem szürkét.
Még a boltban rákerült a kijelzövédő fólia(550ft)+egy Teracell szilikon-müanyag tok a sérülések elkerülése végett.
A szilikonos toknak az oldala fekete szilikon a hátuja pedig kemény,kopogós müanyag,jól is áll neki. Valószinüsitem hogy bármennyit is szedegettem le volna atokot , a sim kátyás váltogatás miatt az mindég balról jobra történik igy valószinüleg már lekapartam volna a felső iv széléröl a festéket...
A fekete tokban pedig csak egy szürke keret látszik a fekete képernyö és a tok között illetve hátul a kameránál és a hangszoronál.szerintem pöpec és még jobban tetszik mintha full fekete lenne az eglsz.ha kell tehetek fel róla képet is.
Sok sikert a vásárláshoz,és ne feledd már ott letesztelni alapossan mielött kifizeted!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Gitáros topic
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest