-
PROHARDVER!
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Azt meg lehet vhogy csinálni, hogy éjszaka ne jelezzen ha üzenetem jön (mail, sms)? Elég rossz erre ébredni.
Tudom hogy vannak progik erre, de alapból is megy? -
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Szeretném szervízbe adnia a telefont mert néha elveszíti a GPS jelet és néha újraindul. 2 év gyártói garis, hova lehet/érdemes vinni? Bp.i vagyok. -
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Néhány hete van S3 procis one S-em stock rom-mal, megosztanék néhány tapasztalatot hátha valakinek segítek vele, illetve én is várok segítséget.
Szeretem a telefont, de inkább a rendellenes dolgokat írom le, az hasznosabb:
-beszélgetés közben többször előfordul, hogy rövid időre "megszakad" a hang amit én hallok, talán térerő függő, de ahol más telefon tökéletes ott ez már csinálja. Nem túl zavaró egyébként.
-aktiv wifi kapcsolat mellett előfordulhat, hogy a bluetooth nem műkődik rendesen, ha a router 2,4 GHz-en üzemel. Ilyenkor a Wifi-t ki szoktam kapcsolni.
-a random restartok érzésem szerint app-ok telepítése után jöhet inkább elő és a power gomb nyomva tartásos restart segít (ez nem biztos, de egyik nap többször ujraindult, a restart óta egyszer sem)
-a Wifi direct funkció alapból nem működött a HOS és egy Galaxy Tab között, sok app-ot próbáltam, de csak a Wifi Shoot vált be
-ha a gyors rendszerindítás be van kapcsolva, akkor bekapcsoláskor nem indul el "rendesen" a telefon, csak miután 15-ször felvillan a gombok világítása. Több S3 procisat próbáltam, mindegyik ezt csinálja. Ez mitől lehet? S4 is ezt csinálja? Nem nagy gond ez sem, csak nem értem... -
Pampipapi
tag
Aktív kijelzőnél hosszan nyomni a power gombot, amíg elő nem jön a menu amin a kikapcs, repülő üzem, újraindítás van. Itt kikapcsolást választani, ekkor leáll a telefon. Fontos, hogy várni kell kicsit, (fél perc elég) majd bekapcsolás power gomb nyomva tartásával. Ha minden ok akkor kb. 2 másodperc után indul a telcsi, a három also gomb vilagitasa ég. Nekem sajnos nem indul hanem villog alul amig nyomom a power gombot. Masodszorra elindul. Bocs a dedos leirasert, de talan nem voltam korabban egyertelmu.
-
Pampipapi
tag
Kicserélték, de ez is villog bekapcsolásnál. Boltban persze kipróbáltam akkor jó volt. Rendszer visszaállítás után nem csinálja, de utána igen. Nektek simán, villogás nélkül elindul a telefon bekapcsoláskor?
-
Pampipapi
tag
Az már eleve érdekes, hogy két független ember (te és én) hibának gondol egy jelenséget, neked a beszállító azt mondja hibátlan, nekem a boltos bizonygatja ugyanezt.... Már videokat nézek a youtube-on, hogy tényleg én vagyok a balfék, hogy nem tudok bekapcsolni egy telefont... Azért vettem gyári garisat, hogy ne legyen gondom ha hiba jön elő, de a Te eseted nem ezt támasztja alá. Ezek után sok jóra nem számítok! A kereskedőket csak az érdekli, hogy elarakják a pénzt!
-
Pampipapi
tag
Tévedtem, nem ez a gond
Továbbrabis villog bekapcsoláskor, csak akkor nem villog ha rövid időn belül visszakapcsolom.
Vissza is vittem 72 oran belül, de a srác szerint nem köteles visszavenni azonnal csak ha elkúldi szervízbe és ott bevizsgálják. Miután mondtam, hogy ha hibátlan lenne akkor is vissza kellene vennie, azt mondta csak ha nem használtam volna és bontatlan lenne. Gyári garis. Most ott a telcsi és a pénz is. Cseréltetni szeretném egyébként. -
Pampipapi
tag
Megoldodott a bekapcsolaskor jelenkezo villogo gomb kerdes. Az volt a pontos tunet, hogy nem kapcsolt be a power gomb megnyomasakor, csak elkezdett villogni a 3 also gomb vilagitasa 15x, es csak ezutan indult el. Ha nem vartam ki a villogas veget es elengedtem a power gombot, akkor nem indult el. Az volt a baj, hogy a hatlap alatt levo 4 erintkezo kozul az egyik kicsit alacsonyabban volt es nem ert hozza a hatlapon levo femhez....... olyan volt mint ha nem lenne a helyen a hatlap. Nem ertem hogy ez mikor hajlott igy meg, de mar ok.
-
Pampipapi
tag
Mindig talalok valami erdekeset
Azt vettem észre, hogy a bluetooh kapcsolat bizonytalanul működik ha nem kapcsolom ki a Wifit.... Valaki tapasztalt már ilyet? -
Pampipapi
tag
Van egy érdekes jelenség. Bekapcsolásnál miközben nyomtam a felső gombot, nem indult el és villogott mindhárom kapacitiv also gomb hattervilagitasa. Parszor ez ment mand elkndult.... Ez mi lehet?
-
Pampipapi
tag
Ma vettem át a one s-t, megváltás az ace után
Gyári garis szürke z560e, előttem bontotta ki az eladó az Újmobilshop-ban de fólia nem volt rajta! Rá is kérdeztem, azt mondta, hogy nem szokott lenni.... Ti mit gondoltok? -
Pampipapi
tag
válasz
magellan14 #6573 üzenetére
Köszi az infókat, ezek szerint nem javítottak a fekete minőségén. Maradok a szürkénél, de érdekelne az a tok amiről írsz. Van egy link, hogy melyikről van szó pontosan? Köszi
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Most készülök One S-t venni, lenne néhány kérdésem. A fekete ház kopását orvosolták már vagy érdemes szürkét venni? Hol lehet elfogadható áron S4 procisat venni gyári garival? Szerintetek van esetleg valami jobb vétel mint a One S ebben a kategoriában? Sony esetleg?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest