- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulcsu47
újonc
igen már meg is oldódott ez a probléma
köszönöm a segítséget de azért az még érdekel hogy hol tudom megnézni a telefon verzióját és mi is az a CID ?
-
-
Bulcsu47
újonc
Tegnap érkezett meg a HTC one-om. Expansystól rendeltem, örülök mint majom a farkának iszonyatosan jó telefon, egy apró hiba azért mégis van amire remélhetőleg tőletek kapok választ. Amikor felakarok csatlakozni mobilnetre akkor azonnal kiírja hogy "leválasztva". Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? Sim kártya csere is volt bár nem gondolom hogy ez lenne a probléma válaszotokat előre is köszönöm
-
Bulcsu47
újonc
válasz
enginev3.0 #29186 üzenetére
Telenornal vagyok vállalati előfizetéssel és ott nincs m8 egyáltalán már futottam ezzel 1 kört de pont aznap vették ki a telefont a szolgáltatótól és állítólag nem is rendeltek "hónapok" óta
-
Bulcsu47
újonc
Sziasztok érdemes még rendelni ilyen telefont expansys-ról 130 ért? mégiscsak egy másfél éves koncepció maga a telefon nagyon tetszik a dizájn az anyag használat a sense felület is színpatikus.+ nincs tapasztalatom hogy az expansys-os készülékek lokalizálhatók e magyar nyelvűre. Ennyiért tudok venni Z1 et vagy kis várással LG g3 at de valahogy mégis a HTC felé húz a szívem de vajon 2 év múlva is elégedett leszek a már most másfél éves készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest