- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Valkűr #13472 üzenetére
Nem tudod milyen hibákról beszélek?olvasod egyátalán a topikot?Nem fikázni akarom a htc-t, mert volt nekem is vagy 3, samsung vagy 2, imádtam a htc-t és most hogy kidobták a one-t,erre mondtam először, hogy ez igen ezt már szeretném!!!De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották.És kérdezed, hogy milyen hibákról beszélek?Olvass vissza rendesen az egész topikon és vond le a következtetést.Mióta iphone-t használok 3-tól felfelé mindegyik, semmit nem kell babrálnom, csak bele a kártya és kész!Nem kell szarakodni semmivel, csak használni
-
törölt tag
válasz
NandorHUN #13445 üzenetére
Elgondolkodtam, egy One-on de amit itt olvasok az elrettentett teljesen
Pixelhibás kijelzők, napi használatból eredendően lekopnak a feliratok+fényezés stb..Szoftveres gondokról nem is beszélve.Azt hiszem maradok az i5-nél, csak a nagy kijelző és végre a minőségi ház/ami nem is annyira minőségi mint kiderült/ csábitott volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest