- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
Stunts666 #17220 üzenetére
Miben érzed erősebb hardvernek az s4-et? Szerintem gyakorlatilag azonos.....
Kali: biztos emlékszel rám az S2 -Note 1 topikokból..... én nagyon szeretem a Galaxy sorozatot. De, hogy az S2-esemben 2x kellett kijelzőt cserélni, rögtön miután kihozta a futár vittem vissza a T központba, hogy nincs hangja.... cserélték is azonnal. A Note érintőhibás kijelzővel érkezett meg és utána még 3 kijelzőcsere volt rajta, valamint GSM és usb modul, majd a végén alaplap.... szóval ott is ki kell fogni....
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Épp ezt akartam mondani.
A Samsungra rá se néznék vásárlás szempontjából az anyaghasználata miatt.
Én a Samsung Omnia 7 vonalat vittem volna tovább.
Az meg evidens hogy nem snapdragon 6789-et veszünk, hanem egy szép, gyors telefont.
Ennek ellenére nem kéne egy phablet ingyen sem.Tigerteam:
Az iPh5s 240.000 Ft ... mi indokolja az árát, pedig csak 4" és nem FHD, meg még sorolhatnám ... -
Valkűr
addikt
válasz
Ne mindig az átlagfelhasználásban gondolkodjuk, hanem abban, h a LG 130 ezer a MAx meg 210 mondjuk.. Mi indokolja ezt a magas árat? Az LG-ben a Snapdragon 800 proci van, mig a Maxban csak a 600.. Kamera jobb, képe szép, és nagy kijelzős az LG is. Hiába nem használod ki a hardvert, az emberek azt nézik miben tud többet, miben más. ÉS ha ezt az oldalát nézzük, akkor én a Max helyett az LG G2 telefont vinném haza. Mondom ezt úgy, h HTC tulaj vagyok, és voltam is már 3x...
Egyébként jönnek majd a szoftverek amik majd kihasználják a teljesitményt, akkor meg van akinek fontos lesz a különbség...CSinált a HTC egy jó telefont a One személyében, ezt a vonalat kellene erősiteni tovább, főleg ebben a csődhelyzetben amiben vannak.
-
válasz
már akinek kuka...
a 4.3 frissítés olyat dobott rajta - pedig már az utolsó 4.2.2 verziókkal is okés volt - akkumulátoros üzemidő és gördülékenység szempontjából, hogy csodájára lehet járni, a one esetén ez nem mondható el, sajnos...
nem is bólogattam, amikor hoztak néhány one-t frissítésre, hogy azonnal kell nekik az a 4.3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest