Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
válasz
#71028224 #7521 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg a tok. Baromi jól néz ki benne a telefon, úgy ahogy írták passzol bele rendesen. Nem lötyög, nem zörög.
A fogása marha jó lett tőle, de azért vastagabb is a telefon így, szóval meg kell szokni. A berakással, és kivétellel meg kell azért szenvedni, nem egy fél másodperces művelet.
Sajnos benyaltam, mert tokkal együtt már nem fér bele a bőrtokba, én pedig mindenképpen abban szeretném tárolni a telefont, mert az évek alatt bejött ez a módszer, úgyhogy most a Poetic pihen az polcomon, amíg nem találok a telefonhoz egy olyan normális bőrtokot, amibe egybe belefér.
Nem lesz sajnos egyszerű úgy látom... Alapból a telefonhoz egy normális bőrtokot sem találtam sehol, amiből nem lógna ki egy kicsit a telefon...A lényeg, hogy a Poetic olyan mint a képeken, nagyon passzol rá, minden élet rendesen véd, és nincs már eltakarva az infra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Redmi note 13 5g 8/256
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 FAT (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest