- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem ezzel a home gombos dologgal a jelenlegi formajaban az a bajom, hogy alapbol 2 lehetöseg közül lehet valasztani: Vagy ott a menüsav es hosszu nyomasra google now, vagy hosszu nyomasra meü es fölfele csusztatassal google now. Na most utobbi esetben mikor lockscreenröl a dokkon levö jobboldali 2 ikon valamelyiket akarom megnyitni, akkor rohadt sokszor a google nowt tolja az arcomba..
A duplaujjas lehuzas telefonon szerintem elegge vicces, tableten meg ok, de telefont többnyire egy kezzel hasznalom, na ott huzd le 2 ujjal..Ettöl függetlenül csatlakozom a bologatok taborahoz, jo dolog a custom rom.
ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..
Ha pedig kesz lesz tbalden bugmentes kernele a 4.2.2-höz, na akkor lesz am csak öröm bodottaa..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest