- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Elvileg amikor megnyitod a Highlight videót akkor jobb fent a 3pontos menüben van olyan, hogy Select Content. Ott elvileg ki lehet választani mik kerüljenek bele, de nagyon nem tudom ellenőrizni mert nincs akkora Eventem amiben jócskán több anyag lenne mint az ott választható 13 és rendszerint beleteszi a többit is.
-
g0n21
senior tag
Szerintem a highlight videó, és a zoé együtt (!) Egy hatalmas találmány. Zoét önmagában csak a sequence shotra lehetne használni, de a highlight videóval egy zseniális dolog.
Előző hétvégémről olyan videót csinált, hogy ezerszer jobban összefoglalja azt az egy-két napot, mint bármilyen összevágott videó.. http://db.tt/nSC0FqKa
Ugyanazokból a képekből, két verzió...párom, és keresztfia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest