Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
adodaniel
üzenetére
Hali.
En nem azokra a tank meretu 3500mah-snak hirdetett szornyekre gondoltam, hanem a gyari samsung 2000mah-s akksira, amihez adtak hozza valo uj hatlapot, mert pontosan annyival volt vastagabb, hogy azzzal a hatlappal egy sikba kerult az s2 egesz hatulja. Szerintem meg jobban is nezett ki mint az eredetivel.
Vegul nem vettem meg, mert nalam kibir egy napot az eredetivel, este meg toltore rakom mindig.
Na de a lenyeg hogy a lehetoseg megvolt, ennel meg nincs, ha akarnek sem tudnek nagyobbat rakni bele.
Amugy asszonykam volt ma delelott a varosban, telefon nezoben.
Azt mondta eloben meg jobban nez ki a htc mint a videokon, de az s4-ben kellemesen csalodott, mert kezbe veve az sem volt olyan gagyi hatasu mint a videokon.
Holnap delutan, vagy hetvegen megprobalok en is eljutni egy telefon boltba.Ja, kulso akksinak szerintem semmi ertelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő