-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
adodaniel #6085 üzenetére
Hali.
En nem azokra a tank meretu 3500mah-snak hirdetett szornyekre gondoltam, hanem a gyari samsung 2000mah-s akksira, amihez adtak hozza valo uj hatlapot, mert pontosan annyival volt vastagabb, hogy azzzal a hatlappal egy sikba kerult az s2 egesz hatulja. Szerintem meg jobban is nezett ki mint az eredetivel.
Vegul nem vettem meg, mert nalam kibir egy napot az eredetivel, este meg toltore rakom mindig.
Na de a lenyeg hogy a lehetoseg megvolt, ennel meg nincs, ha akarnek sem tudnek nagyobbat rakni bele.
Amugy asszonykam volt ma delelott a varosban, telefon nezoben.
Azt mondta eloben meg jobban nez ki a htc mint a videokon, de az s4-ben kellemesen csalodott, mert kezbe veve az sem volt olyan gagyi hatasu mint a videokon.
Holnap delutan, vagy hetvegen megprobalok en is eljutni egy telefon boltba.Ja, kulso akksinak szerintem semmi ertelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest