-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
1) Feltűnt, hogy a gyors szöveg-ek között nincsen ott az, amit én írtam, ezért úgy döntettem, minden ott lévőt kitörlök. Tettem egy próbát, de nem jártam sikerrel -> küldi a szövegemet.
2) Ezt követően a gyári SMS küldőt alapra állítottam (Alkalmazások/Mind/Üzenetek/Gyorsítótár törlése, valamint Adatok törlése), meglepő módon, így is működött az általam korábban beállított válasz.
3) Megnéztem, mi üzemel (Alkalmazások/Üzemel) kilőttem a Beállításaim-at és az Emberek-et -> kudarc
4) Elkezdtem módszeresen letiltani a közelmúltban feltelepített apk-imat -> ez sem vezetett eredményre.
5) Letiltottam a Beállítások/Hozzáférhetőség-ben a rendszergazdai jogokat használó apk-imat (pl. E-robot)
6) Újraindítottam a telefont, hátha "beragadt" valami -> kudarc.
7) Áttértem a Hangouts-ra, (Beállítások/Vezetéknélküli és egyéb hálózatok/Alapértelmezett SMS alkalmazások) -> ez is szívás.Kifogytam az 5letekből...

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest