Hirdetés
- Steam Deck
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple asztali gépek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kdennis
üzenetére
Lassabban nyílnak meg az appok, sokkal... FR után is (én nyomtam frissítés után). Viszont rohadt gördülékeny lett a rendszer, durva nagyon. Ennyit megér a Lolli, szerintem jó frissítés lett és méltó "befejezése" az M7-nek. Nincs vele bajom az ébresztőn kívül... Ezt remélem a HTC frissíti Play-en keresztül. Amúgy lehet azért is akad neked a játék, mert még nincs Lollira "átírva". Nekem megakad a Don't tap the white tile, szinte minden érintésnél... -.- De csak, ha zongora hangra van téve (ezt sem értem amúgy). Majd megcsinálják.

Amúgy itt egy M9 teljesítmény teszt. Elég sok helyen konkrétan legyalulja az S6-ot és az iphone 6-ot is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- EAFC 26
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest