Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
nagyzoltan87
üzenetére
Androidos pályafutásomat a htc-nél kezdtem és mondhatni meg voltam elégedve, aztán kinyílt a szemem.
A prémium kategóriás telefonom megvásárlását követően megszűntem létezni a htc számára, csesztek frissíteni a rendszert, a sense-t, amíg a főzött romok garmadája lepett el mindent.Persze a mérnökök meg tudták volna csinálni, hogy elérhetőek legyenek az újdonságok, de tudatos magatartás alapján úgy gondolták, ha új rendszert akarok ,vegyek másik prémium kategóriás készüléket.Na itt a különbség a samu és a htc között.
Ennyi pénzért elvárom, hogy kinyalják a seggem és nem a bullshitre vagyok kiváncsi, hogy az én telóm már nem alkalmas az új rendszerre, miközben a sajátommal egy időben kijött samu zászlóshajó megkapott mindent.
A rengeteg hibáról nem is beszélek, amivel számtalan fórumtárs felkereste a szervízt, ahol nem nagyon voltak megelégedve a szolgáltatással.
A htc jó, sőt nagyon jó, a szolgáltatás ami gyenge.Nem kéne sokat változtatni, főleg nem a szlogent kellene lecserélni, hanem pozitívabb hozzáállást tanúsítani a vásárlók felé.Nem attól fognak nőni az eladások, hogy a vásárlást követően arra számítanak, majd megveszem a következő zászlóshajót is.
Én elhagytam a htc-t, mert ő is elhagyott engem.Most samum van, a folyamatos frissítés és a prémium kategóriás telefont megillető garanciális szolgáltatással.Ha ezen tudna változtatni a htc, akkor elgondolkodnék, mert alapvetően a telefonnal nekem nincs problémám, sőt, csak a htc-nél a fejekben kellene rendet tenni, főleg mivel a részvények árfolyama is erre kellene, hogy késztesse őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest