Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Ha a T-nél adtad le , akkor kb. 8-10 nap alatt megvan (a javítás 1 nap a többi a T logisztikai Waberer's). Nekem többször volt május óta a cseheknél és mindig ennyi volt az átfutási idő.
-
Redplee
senior tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nem, független, a speedshopnál adtam le. A szerviz csehországban van. A legtöbb idő a szállítással ment. Van online követhető munkalap imei szám alapján náluk, ha a t is oda küldi, akkor tudod követni.
http://services.vspdata.cz/new/hu/case-info/
itt. írd be az imei számod, hátha.nekem 2 és fél hét volt mire eljuttatták a szervizbe. 22 én jutott el oda, 25 én jött el olyan státusszal, hogy kész. aztán tegnap kaptam kézhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest