- Milyen videókártyát?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tiger. #26675 üzenetére
Manualisan mukodik az extrem energiagazdalkodas, de hogy automatikusan igen, vagy nem, azt nem tudom.
Este, ha lemerul 20% -ra, akkor megnezem neked, hogy bekapcsol-e magatol.dani3l!
2 fontos resze van a receptnek, de leirom az egesz elkeszitest:
1. A sutot bekapcsolod, 180℃-on elomelegited.
2. A tojasfeherjet nagyon nagyon kemenyre felvered (geppel) NEM TESZEL HOZZA MOST MEG SEMMIT!
3. A feherje port szinten geppel nagyon lassu fordulaton adagolva szep lassan adod hozza.
(en nem teszek bele sutoport, meg semmi egyebet...minek ?)
4. A sima tepsibe teszel sutopapirt.
5. A masszabol kanallal kicsi kis halmokat csinalsz.
6. Be a sutobe 10 percre.
7. Ahogy kesz (letelt az ido) kikapcsolod a sutot, DE NEM SZABAN KIVENNI, HANEM 10 PERCIG BENT HAGYOD A SUTOBEN.
Nekem igy jol sikerul mindig, kb. 4-5 eve keszitem ezzel a modszerrel.
Sok sikert! -
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #26675 üzenetére
Ingyenes hivasokat hozza tudod adni, attol függöen, hogy x perced van ingyenes, vagy adott szamot hivsz ingyenesen a beallitasok - alapbeallitasok - hivasok menü alatt. Eggyel följebb (alapbeallitasok menüben) a szamlazas elsö napjanal mindenkepp valaszd ki a szamlazasi honap kezdetet.
Ertesitest a beallitasok - müködes menü alatt tudsz beallitani, hogy latom 80 illetve 100% valaszthato.
De tudsz magadnak letrehozni sajat tarifat, mit honnan szamlazzon, mi mennyibe kerül, halozaton belüli hivasok, stb stb. Igazsag szerint annyi sz.rt be lehet allitani, sose volt kedvem vele szöszölni.. De ha szerencsed van, lehet talalsz neten beallitast az adott dijcsomagodhoz, mivel importalhato/exportalhato.Talaltam egy Logout cikket közben, hatha segit valamit.
EPS nekem müködik, igaz nekem meg a regebbi ARHD van (62, M8 port), bar mindig az az elsö, amikor bekapcsol, hogy kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest