Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Meg se fordult a fejemben. Annyit néztem meg, hogy véletlen nem S-OFF-e és kész
Előzőt se akartam, de ott zavart a lag, itt nagyon jól elvagyok. Nyáron telik le a gari (a kiesések miatt lehet még őszig is elvan). Ha valami nagyon űber dolog jönne, akkor lehet, de mivel kap official Sense 6-ot is elég esélyes, hogy hanyagolom.Ja és vegyünk visszább: ez a maximalizmus ennél a telónál nem annyira fontos már
Részben örülök is, hogy nem megy el rom teszteléssel meg vacakolással napi 3-4 órám, bár hiányzik kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Előzőt se akartam, de ott zavart a lag, itt nagyon jól elvagyok. Nyáron telik le a gari (a kiesések miatt lehet még őszig is elvan). Ha valami nagyon űber dolog jönne, akkor lehet, de mivel kap official Sense 6-ot is elég esélyes, hogy hanyagolom.