Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.
Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.
#Badboys
Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest