Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Igen, hangos helyen nagyon hasznos. Természetesen nem vitatkozunk, nem fogunk összeveszni
Csak szerintem igen rossz helyre került az a kicsi led és nem mindig 'veszed' észre. Én 10/1 talán. Meg csak nem fogadott hívásnál és egyéb értesítéseknél világít. (A hangsúly a nem fogadott szón van.) Amit linkeltem az legalább aktív hívásnál jelez. de természetesen mindenki máshogy szereti használni a vasat. i4 (i5) óta használom ezt a funkciót (mert abban gyárilag bekapcsolhatod). És nem teszi gatyára a led villanót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak szerintem igen rossz helyre került az a kicsi led és nem mindig 'veszed' észre. Én 10/1 talán. Meg csak nem fogadott hívásnál és egyéb értesítéseknél világít. (A hangsúly a nem fogadott szón van.) Amit linkeltem az legalább aktív hívásnál jelez. de természetesen mindenki máshogy szereti használni a vasat. i4 (i5) óta használom ezt a funkciót (mert abban gyárilag bekapcsolhatod). És nem teszi gatyára a led villanót.