- Hardverkemping június végén
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
és Poplacsek, BenHans
az is igaz hogy ami volt korábban linkelve szoftveres javítás tényleg szépen megdobja majd a minőséget.de sajnos könnyen ki tudom nézni, hogy mivel ez a "telefon" (gsm modullal ellátott, multimédiás zsebszámítógép) minden téren brutálisan jó, egyedül a kamerában lehet majd fejlődni, és szerintem fog is majd ősszel és hogy azt a verziót is ellehessen adni valamivel, ezért abba majd 8 mpx-es kamera kerül. (amit szerintem most is tehettek volna bele, de akkor mi kerülne majd a +-os verzióba)
de ne legyen igazam!
(amúgy tény hogy 4 mpx-en is csodás képek születhetnek, de én csak a részletek miatt szimpatizálok a sok-sok megapixellel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest