- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13713 üzenetére
Diamondot szerettem, sorozatos nokia és ericsson készülékek után, viszont azért adtam el, mert elkezdtek húzni, hogy csajos teló.
Desire volt az első normális sebességű androidos telefonom, imádtam az elegáns kinézetét.Az első készülékeim, közös használattal nokia hd823 westelen, motorola micro tac, nokia 2110, siemens c25, ericsson ga318, nokia 3210, telit gm83 (ez volt az első teljesen saját mobilom), motorola v3, nokia 8210, nokia 6230i.
Az első, amit saját pénzen vettem, az egy ericsson r320 volt, majd ericsson t65, nokia 3650, nokia n80ie, nokia 6288, vodafone 245, samsung sgh-i607, és utána a htc széria.WM és android telók közül az egyetlen, amit nem buheráltam, az a one x volt, ezért is kezdett egy kicsit viszketni a tenyeremben, és váltottam one-ra, viszont az meg most egyelőre nem rootolható nyomtalanul, de azért a remény él, nem úgy, mint az x-nél.
Avicularia: ha darabszámot is nézünk, akkor desire-ből 2db, hd és hd2-ből 2db, magicből 4db, heroból 3db, sensationből 2db.
Nem cserés készülékek, hanem a fő telefon mellett mindig cserélődtek a másodlagosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő