Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika333
tag
válasz
zsoleer #10248 üzenetére
Ne azért vegyél S4-et mert prémium garis. Melyik a jobb? A 2 év prémium gari vagy a folyamatos, gyors működsű szinte hibátlan telefon? Szerintem a második
Nekem is fekete van, FA kezdetű, T-mobile függő, és hibátlan a készülék! Se egy kopás, se egy karc. Ha szeretnéd próbáld ki az S4-et, de a One jobb. Sokan váltottak.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
zsoleer #10248 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem életbevágóan fontos, addig hanyagolom a samsungot mint márkát minden téren. Nekem sok rossz tapasztalatom van azzal a márkával. Én a htc-t azért veszem, mert bejön a kezelőfelülete, meg úgy az egész koncepció, ezért a mostani dhd-mon is 1 napig volt cm rom, de mivel nem sense, nem is tetszett.
Bízom benne hogy előbb utóbb beolvasztják az utolsó hibás darabot is és végre csak hibátlan darabok fognak kikerülni a one-ból a piacra. De amíg mindenki csak eláll a vásárlástól indoklás nélkül is, addig ezek a rossz darabok keringeni fognak a userek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Mobilinternet
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest