-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightfall75
tag
válasz
Valkűr #10661 üzenetére
Nem tudom mi van a galériával, csak tippelni tudok. Lehet hogy oda is a friss fotókat teszi ki, de mivel én nem túl sokat fényképezek, így nincs empirikus tapasztalatom. A TV mód itthon felejtős, az a digitális műsorújságban lévő és éppen kezdődő kedvenc adásokat tenné ki, de mivel a magyarországi TV csatornák nincsenek benne, ez nem fog menni.
-
Nightfall75
tag
-
Valkűr
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz
Valkűr #10578 üzenetére
na igen, telefonnál engem se érdekel max VGA-nál, itt a lényeg a vásárlók megtévesztése, bár engem a fizetett tesztek jobban zavarnak, ahol a Samsung azért fizetett, hogy több díjat zsebeljenek be, meg a netes lejáratások...
Más:
Kijött az insertCoin 3.0-11 .... kezdem kicsit unni, hogy naponta jön az új, vasárnap jött ki a 3.0-9Venomból bezzeg lassan 1 hónapja nem jött ki frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest