- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
Laca1212 #18391 üzenetére
Mozaik S van nekem is, azon tényleg van 4G/LTE, de nem használom, mivel le van korlátozva 21MBit/s-re, annyi meg jön a 3G/HSPA-n is. Csak a Mozaik L-től felfelé jön a 60Mbit/s. [link]
Egész nap úton vagyok, ráadásul a 4G sok helyen elfogy és van mikor nagyon nehezen áll át 3G-re, és - Murphy törvénye - mindig pont akkor akarnak híni... -
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #18180 üzenetére
Ez alap dolog
Volt 30 nap runtime-om, de már nagyon merült, viszont nem akartam kikapcsolni, szerettem volna minél több bekapcsolási idővel rendelkezni. Sajnos egyik este hallottam hogy csipog hogy 11% alá ment, aztán megint hogy 4%, majd azt vettem észre hogy kikapcsolt, egész este ki volt kapcsolva, töltőn volt, reggel bekapcsoltam, most megint jó az üzemidő, legalább is 4.3-hoz képest
-
Nightfall75
tag
válasz
Laca1212 #16879 üzenetére
A beállítások/kijelző és mozdulatok/képernyő időtúllépés-nél az automatikus alvó mód mit jelent?
Ez a beállítás a telefon giroszkópját használja annak megállapításához, hogy a kezedben van-e a készülék, és ennek megfelelően kapcsolja le vagy tartja ébren a kijelzőt. A program ami ilyenkor fut a SmartDim.apk. Android 4.3 alatt tapasztalataim alapján némileg változott a funkció. Most ha kézben tartom a készüléket, nem kapcsol le a kijelző több perccel később sem, míg ha leteszem az asztalra, 1 perc után lezár. Android 4.1 és 4.2 alatt kézben tartva is lekapcsolt 1 perc után, míg az asztalra téve már 15 másodperc múlva szunyált.
-
csacsi67
addikt
válasz
Laca1212 #16195 üzenetére
Ha alapbol fr csinálsz nem bizti ,hogy ildomos utánna felrakni egy régebbi mentést,sok mindet le ment oda vissza is tudod állitani de nem javasolt alakalmazni egyéni vélemény Mivel meg van az oka ,hogy miért csinálsz fr-t és lehet a vissza állitás ujra bekavar.
ndavey Javaslok egy recoveryböl nyomott FR-t.
-
-
-
hito
nagyúr
válasz
Laca1212 #15935 üzenetére
Passz, holland.
migabi24: de ilyen SOC-cal és tulajdonságokkal, fHD panellel copy?
Ilyet se láttam még. Vagy valami developer edition lehet még. Kizárt, hogy 600-as proci és 320-as adreno legyen egy klónban. Ezért nem értem az egészet. Vagy ártveri az antutu-t?
kirkri: ezt én is néztem, de se nem dual-simes, se nem bővíthető. A 13Mp-es kamera stimmel csak.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #15086 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy lesz
Már gyűjtögetem is a pénzt
De nem biztos a csere, nagyon sok mindentől fog függni, ha pl kamera ugyan ilyen lesz akkor nem cserélek, ha jobb lesz, marad a 4.7", akkor viszont nagyon nagy valószínűséggel ha nem is kezdő áron, de beszerzek egyet
Na meg persze a Design, de az általában nekem nagy kedvenc szokott mindig lenni, ha HTC-ről van szó -
pg1966
senior tag
válasz
Laca1212 #14590 üzenetére
Ha nem tölt az autós töltő elég nagy árammal, azaz merül a készülék, akkor a kábelt is célszerű megnézni, mert nekem pl. a régi Sensation kábelével csökken, a One-hoz kapottal viszont növekedik az akku töltöttsége, ugyanazzal a 1,5 A-es, 2 usb csatlakozós Nexus töltővel, bármelyik csatlakozójába is dugom.
-
g0n21
senior tag
-
Dreamie
őstag
válasz
Laca1212 #13378 üzenetére
Semmi extrát nem kell tőle várni, tölti a telefont és nálam lötyögésmentesen tartja. Elégedett vagyok vele. Én speedshopban csalódtam, arra is képtelenek, hogy szóljanak, hogy megérkezett(2 hétig vártam)... Azért is rendeltem Angliából, 3 nap alatt itt volt. Pár embernél olvastam, hogy kopik a telefon hátulja tőle, és ha nincs bedugva az usb kábel akkor lötyög a telefon. kb. ennyi.
-
Koris
aktív tag
-
-
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Laca1212 #12731 üzenetére
Sajnos csak úgy tudod törölni, ha az adott készüléken kikapcsolod/deaktiválod.
Nekem is fent van még a régi DS-em, amit eladtam, de a legjobb, hogy amiket kipróbáltam Mammutban és ideiglenesen bejelentkeztem rájuk Gmai fiókkal, hogy tudjam használni a Play-t, azok is fent vannak. -
k.soma
senior tag
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #12293 üzenetére
próbáltad már takarékmódban vagy csak leirtad amit gondolsz róla?
ha dobsz egy videót arról hogy neked takarékban megakadt bármilyen alapfunkció használata közben ( nem, az asphalt 8 nem alapfunkció) akkor jövök neked egy sörrelÉjszaka, alvás közben egyébként őszintén nem tudom elképzelni mire kellhet neked net (akár wifi akár mobilnet)
De abban megegyezhetünk, hogy mindenki izlése szerint csinálja
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Laca1212 #12279 üzenetére
Tudod, annak ellenére, hogy megy itthon a szolgáltatóknál a parasztvakítás LTE-ről meg új generációs, gyors hálózatról, sok helyen még a 3G sem működik normálisan... Én pl. egy megyeszékhely kertvárosában lakom, még bőven a várostáblán belül, de itt már nincs normális 3G, nagyon kicsi a térerő, és gyakran dobálja a hálózatot, visszaváltva 2G-re. 3G-vel a telefonbeszélgetés is problémás, mert szakaszosan hallom, mit mond a másik. Így szerintem nincs értelme 3G-n járatni, főleg hogy az automatikus beállítások miatt váltogatna a kettő között, szívná feleslegesen az akksit. Ja, meg itthon van wifi, szóval a net az gyors
Az energiatakarékos mód pedig nekem a normál használat mellett bőven elég. Rengeteget használom az érintőképernyőt, mert a kínai írásjegyeket jobban szeretem kézzel beírni, mint pötyögni az angol átírást. WeChatelés meg szótárhasználat közben nincs értelme pörgetni mind a négy magot, energiatakarékos módban is röccenésmentesen megy minden, amire szükségem van, nyilván filmnézés, játék, YouTube meg hasonló tartalom mellett normál módban megy.
-
toeki
senior tag
válasz
a dolog marha egyszerű.
Amikor nincs szükség a 3g-re, vagy arra hogy mind a 4 proci fullgázon teperjen akkor énis energiatakarékra teszem és 2g-re. Értesitéseket igy is megkapom, viszont nem zabáltatom az akksit feleslegesen.
Nálam a munkaidő nem azzal telik hogy a telefonon nézegetem a prohardvert vagy a youtube-ot ( ha ezek kellenek akkor ott laptop), és asphalt8-at sem nyomatok a kollégáknak prezentációképpen, napközben csak a telefonfunkció a lényeges az pedig tapasztalataim szerint minimálisan fogyaszt.
Éjjel alszom, ekkor is feleslegesnek tartom az állandó akksipörgetést.
Egy olyan napon amikor a napi rutin mellett van egy kis idő játszani, vagy utazás közben el kell foglalni magam akkor mehet teljes gázon a kijelző meg procik de ezis max 2-3 óra és ezzel együtt bőven kibirja a teljes napot 1 feltöltéssel. -
NandorHUN
addikt
válasz
Én nem értek annyira a mobilnethez, (mert még várom hogy elkészüljön az uj személyim . utána tudok csak előfizetni) , de a "g 7,2 a 3G meg 21... most komolyan a honlapok betöltésekor mekkora a különbség? Bármint szerintem mind2 villám gyors lehet (nyilván nem 7,2-vel jön, mert ugye az itthoni 25MBs-os net se annyival jön, de pl. 10MBS és 30MBs között se láttam még laptopon különbséget (nyilván youtube v töltésnél van, de 500-1000 Mb meg nem arra fogok pazarolni.
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #12052 üzenetére
Az hozzáférhetőségnek az a menüpontja egyébként kb annyit jelent (logikai alapon), hogy a telefon telepít egy google által androidhoz gyártott scriptet, aminek segítségével az alkalmazások könnyebben érik el a weben tárolt tartalmaikat. Ezáltal viszont a google mindenminden tartalomról tudni fog amit az alkalmazásaid kérnek le. És itt nyilván nem a tartalom, hanem az útvonal a fontos info.
De ez csak egy gondolat, hogy ne csak kötekedjek
-
Valkűr
addikt
válasz
Laca1212 #12011 üzenetére
A blinkfeed nem kapcsolható ki! Nyithatsz egy új oldalt és a Blinkfeedet nem használod, kiveszed a beállitásaiban a pipákat, frissitéseket, ennyi az egész...
A teljesitmény fokozás azt jelenti, h megerősíti a wifi jelvételt, alacsonyabb wifi jelnél ezt bekapcsolva kicsit erősebb lesz a jelvétel..
A facebook képeket akkor szedi le, ha a szinkronizálás be van kapcsolva, márpedig valahol tuti be van
A gyorsinditáskot a telefonod ahogy bekapcsolod feláll egyből, ha ez nincs kipipálva akkor kikapcsolás után kell neki egy kis idő mire teljesen feláll...
Bőrtok rengetegféle létezik, erről beszélünk itt már egy hete, visszaolvasva találsz linkeket.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele. -
cudarz
tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
Szia! A lényeg, hogy a doboz alja és teteje a szélen kettő HTC-s matricával van leragasztva. Azokat ellenőrizd, ha nincsenek sérülve, akkor tuti bontatlan. A telefon egy kevésbé transzparens,a tetejét kivéve teljesen körbe ölelő kis zacsiban van. Headset, töltő teljesen zárt zacsiban, amit csak kiszakítani lehet. Kábel egy dróttal van összekötve. Én erre emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek.
Én a helyedben a HTC-s matricák hiánya esetén el sem fogadnám. Azokat nem tudják cserélni, szóval ott nincs helye trükközésnek.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Laca1212 #11820 üzenetére
Pixel hiba, és illesztési problémák előfordulnak. Sárgulás tudtommal nincs. Elsősorban ez az LG 4X típushibája volt. Ha volt is One-nál az "kikopott"... Kopást eddig csak a feketénél jeleztek, de ezt sem drasztikus mértékben. 1mm kopások vannak általában, amivel együtt lehet élni. Nálam is kb ekkora, de csak közelről venni észre, esztétikailag nem okoz csorbát a telefonban. A pixel hiba is érdekes...Annyira aprók a pixelek, hogy 1 pixel hiba szinte alig észrevehető. Persze a tudat, hogy ott van, bosszantó ahogy a kopás is.
Én egyáltalán nem bánom ezeket a hibákat. Előjöttek, és rajtam múlik mikor adom be szervizbe. Kicsit megnyugvással is tölt el, mert lehet az egész telefon cserés lesz, így nem kell kapkodnom. Kétlem, hogy keretet és kijelzőt cserélni fognak...Lehet egyszerűbb nekik is ha cserélik a telefont.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
- one és m7 ugyanaz. Gyári kódnév az m7. Ebayen is a one m7-tel érdemes keresni, speedshop szintén.
-Ha gond van vele, ésvan momódod, akkor a budaörsi telemax szervizbe is viheted, elfogadják, T-s garaival, és legalább megúszod a T logisztikáját, ami plusz egy hét kb.
Így a javítás általában két hét, a telefont a telemax a csehekhez küldi. Nekem a One x -emet kerek két hét alatt csinálták.-frissítések időben jönnek
- az ár jó érte, 175 alatt hivatalos forrásból máshol sem kapnál (175, független, expansys)
-Ha gond van az akkuval garanciában javítják.
-értékvesztés? Minél nincs? Kihozod a boltból, három perc múlva buktál harminc ezret. Egy év múlva már csak 100ért tudod eladni, két év múlva jó ha hatvanért... De ez a fogyasztói társadalom "csodája".
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
Hahó.
Én csak azokra válaszolok, amikre tudok.
És az sem szentírás, csak 1 vélemény.A one és az M7 2 különböző telefon.
Majdnem ugyan az, csak az M7 jóval nagyobb, és még talán ki sem jött.
(vagy kisebb. a one sikerét látván készítettek/tenek 1 kisebb, és nagyobb telefont)Nekem 1 hete van meg, semmiféle hibát nem tapasztaltam.
Azon kívül, hogy szerelmes vagyok. <3T-Mobilnál vettem, előfizusan.
Szerintem az egész jó ár érte. Bár függetlenül is a környékén lehet.Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell.
De lehet ők is meg bírják oldani a gondod. Pl szoftverfrissítés, vagy újratelepítés.Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung.Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett.
1 frissítés már van alá, a 4.2.2, mert ugye a 4.1.2vel jött ki gyárilag.
Nagyon remélem, hogy jön a 4.3 is majd, meg utána a többi, ha lesz újabb android verzió.Most a htc-nek csak ezzel a telefonnal kell foglalkoznia szinte, mert idén nem sok más telefonjuk van,
szóval szerintem jó lesz a támogatottsága.NA majd a hozzáértők leírják pontosabban a dolgokat, én ennyit tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest