-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
"A one és az M7 2 különböző telefon"
Ahogy írták már, egy és ugyanaz.
"Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell."
Nem célszerű a szolgáltatón keresztüli garanciáztatás. Eleve 2x annyi idő, és szerintem nem is járnak el minden esetben korrekten. A szolgáltatóhoz való leadást ha lehet, ki kell hagyni.
"Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung."Korai ezt még kijelenteni, és menet közben változhat az újdonságok érkezésével és a felhasználói visszajelzések is pozitívan befolyásolhatják. Mivel jelenleg a legjobb vétel, így akár még fel is értékelődhet a piacon, illetve beáll egy olyan szintre, ahonnan nem fog jó ideig elmozdulni.
"Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett"
190k kezdett...Most 149k bolti garival. Ettől EU-s garival kicsit drágább, de még így is jóval olcsóbb mint megjelenésekor. Felesleges számlásan, magyar garival megvenni, mert az EU-s garit itthon elfogadja a HTC.
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
Azért én tudnék kifogásolni ebben a hsz-ben dolgokat, de túl fáradt vagyok az "okoskodáshoz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest