Hirdetés
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ScrapUnit aktív tag Romániai szervíz élménybeszámoló: Adatkapcsolat hibával küldtem be a telefonom, kizárólag az alaplapra van még érvényes garanciám július végéig. Gyorsan, 1,5 után kaptam a kezembe, hibátlan. A nagy gond ezzel a szervízzel az, hogy semmilyen írásos dokumentumot nem kaptam az elvégzett javításról. Kértem árajánlatot hátlapra, mert az úgysem garanciás történet. Ferob kollégával leveleztem párszor, szerinte ha elutasítom az ajánlatot, akkor nem foglalkoznak az alap hibával. Úgy tűnik foglalkoztak vele, a telefont bekapcsolva láttam a megnyitott alkalmazásokat, teszteket. Az viszont elég szomorú, hogy probléma bármi van, nemhogy én, de még a telemax sem tud beszélni a szervízzel. Bármit is csináltak a telefonnal, szerencsére 1 fillérembe nem került. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automobilista 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest