- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
Nyilván nem lötyög mindenkinek a gombja és kopik a kamerája. Valójában sokkal kevesebb a hiba mint az Iphone szériáknál. Képzeld mit szól akinek kopott az Iphone-ja 2 hét után, vagy kattogott a home gomb-ja. Szerintem nagyon jó eltalálták az M8-at mert alig van széria hibája. Szóval én nem tartanám jobb minőségnek...
-
rayoliviero
veterán
-
tildy
nagyúr
Mintha nekem ugy remlene, hogy az elso par szeria muanyag lencsevel jott volna, amin volt spec bevonat, az kopott le.
Amerikaiaknak ezt ajanlottak:
Just got off the phone with a very informative HTC customer representative.He gave me three options (for which all are free of charge, phone covered under warranty)...
1) Send the phone in for repairs (leaves me phone-less)
2) Send the phone in, receive a brand spankin' new one...NOT a refurbished one...get charged $20 for shipping (leaves me phone-less)
3) HTC sends a brand spankin' new phone to my house, places hold for cost of phone on my credit card, get charged $30 for shipping (hey...I'm not phone-less!)I'm thinking option 3.
-
Mythsardan
aktív tag
Nekem is onnan van az enyém, ami már az első nap is tökéletesen illeszkedett, szóval kétlem, hogy utángyártott lenne, azonban én fólia nélkül használom, illetve xda-n van is olyan topic, ahol összegyűjtötték a dot view kompatibilis fóliákat, így szerintem megeshet, hogy az van a gond, hogy túl vastag a fólia
-
ForRedGlory
félisten
Emlékeim szerint végzett kompatibilitási tesztet, mert indításkor írta is, hogy tesztel pár dolgot, de nem részletezte, hogy mit. Egyébként HTC__32 a CID, elvileg független, de T-től van. Nem próbáltam más SIM kártyával. Minden simán ment, de egy dologban elbizonytalanodtam, mégpedig a mumk1 által is írt temp rooton. Valószínűleg közben kinyitotta a bootloadert (UNLOCKED), de miután S-OFF lett, vissza lehetett zárni az általam is linkelt oldalon pár "adb" paranccsal LOCKED-ra, így nincs gáz
Amúgy én a CWM-et tettem fel, majd utána az AHD-t (de mint kiderült nem ment fel wifire), ezért most a 4.4.4-es GPE (Google Play Edition) rom van fent. Erről izgalmasabb lesz visszamenni a Sense alapú romra, mondhatni bonyolultabb, de ez van. Az is menni fog
Azt a Flasify cuccot nem ismerem, én ezt a Toolkitet használom.
-
-
Skorpio.59
aktív tag
A szifon 5s után is azt kell mondjam, hogy egy szuper telefon. A kamerája pedig számomra egy kellemes meglepetés.Sajnos lassan minden a kameráról fog szólni,mikor megjelenik egy új telefon. Emberek ez egy telefon és nem fényképezőgép!..Nézzétek meg a világ leghíresebb fotóit..senkinek nem az fog feltűnni, hogy milyen a minősége,hogy beégett..vagy mit tudomén még milyen marhaságok...hanem az a pillanat,..varázslat..amit az ember ott elkapott...pedig vannak köztük nagyon régi fotók olyan gépekkel készítve,amik már csak a múzeumokba vannak...--- nagyon jó telefon ,szuper kamera szoftverrel..megéri a bibelődést ..ha valakinek csak a kamera miatt vannak kételyei annak azt mondom nyugodtan vegye meg és nem fog csalódni . Nekem is voltak,mert kikiáltották szar kamerának..lehet ,hogy olyanok akik nem is használták,vagy nem tudták használni...bocs,ha hosszú voltam...
-
Xaels
félisten
Ebben a színben ilyen fényes, de például a szürke az matt és jobban néz ki szerintem.
(#1509) MrPetya19: most jelent meg, a teszt oldalak is most kapják kézhez. Aztán majd lesznek ázsiai piacos modellek a SufniGSM-eknél. Bár mint írták, egy M7 vagy más ennek az árában jobb válaztás is lehet.
-
rayoliviero
veterán
Azért érezted csak picit jobbnak, mert nem csináltál hard resetet ART-ra váltás előtt. Flyme szerint belakás előtt kell bekapcsolni az ART-ot, ez nagyon fontos tényező, vagy különben nem éri el a kívánt hatást sebességben. Az ötlete egyedülálló a világon, mert csak ő alkalmazza így. Másoknak mindegy, hogy mikor kapcsolják be, mivel a rendszer utólag is optimalizálja egyenként az összes programot.
-
Flyme
senior tag
Tokkal tenyleg nincsen meg az a minosegerzet, ezert en is tok nelkul hasznaltam a telot (a foliatol meg kirazott a hideg mikor ratettem a telefonra,baromira zavart,masreszt nem lattam ertelmet, ugyhogy levettem, egy mikrokarc sem volt a kijelzon sem,bar lehet azert zavart mert elozo telefonjaimra nem tetettem foliat.
N@idia: Jo lenne a dotview,ha nem akarna a fedlap mindenerejevel lecsukva maradni,mikor pl gepelni probal az ember baromi kenyelmetlen lefogni ugyhogy szvsz. nem eri meg,pedig kar erte,hasznos funkcioi vannak.
A lenyeg: Naturalban tokeletes a telefon es kesz
Gazsi00: akkor hagyja,ha meg tudta szokni,lehet en vagyok tul ovatos. -
Loboda
senior tag
A telefon imei számát megnézed ( a bontatlan dobozon is rajta van), felhívod a HTC-t, azonnal megmondják hogy mi a helyzet a készülékkel!
+36 80 986 213
09:00 - 21:00 (Het - Pen / Mon - Fri)
09:00 - 13:00 (Szo / Sat)A Partnero alapból egy éves garanciát ad, és azt kéri hogy oda vidd vissza a készüléket!
De ha a HTC azt mondja hogy európai két éves hivatalos garancia van a készülékre, akkor leadhatod bármelyik szervizponton!
Nem kell a HTC szervizhez semmilyen papír (számla , parijegy), imei alapján javítják!
Egy valamit érdemes még figyelni, a készülék gyártási idejét!
Minél fiatalabb gyártású legyen!
Imei számos garanciáztatáskor a gyártási időt veszik a gari kezdetének!
A készülék sorozatszámából ki lehet olvasni a gyártás idejét!XXYMDABBBBBB(pl.:HT353W123456)
XX: a gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosítóPélda: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3.
-
erdomester2
tag
Ki mondta, hogy speedshop nem Ázsiából rendeli? Bármit is veszel nem tudhatod honnan van. Én mondjuk utólag rákérdeztem az ügyfélszolgálaton és megerősítették h Ázsiából van a készülék, de a brit piacra készült. Ezzel pont annyit érek mintha azt mondták volna, hogy amerikában készült. Az első 2 nap tapasztalata: Az elmúlt 26 óra alatt viszonylag aktív használattal (3G folyamatosan kivéve éjjel), facebook messenger, whatsapp és chrome normál használata, semmi játék és zene, csak néhány app van telepítve és 6%-on van. Nekem ez elég. A készülék külsőre tökéletes, szupergyors, bár 2x vibrált már a kép, remélem nem lesz baj. A Sense-t sosem használtam mert anno a Desire HD-mat nem tudta beazonosítani, sőt annak a GPS-e sem működött sokszor már az elejétől, 2 év után a hangszórója is kvázi tönkre ment, igaz 4x leejtettem (T-Mobile-tól vettem). Ami fura, hogy a 160 grammjával az egyik legnehezebb telefonnak kellene lennie - ha jól tudom - mégis pihe könnyű, még a 164grammos DHD-mhoz képest is. Azért ezt le fogom méretni a hentessel
Ami nagyon tetszik:
-villog a felső hangszóró alatti led ha értesítésem jött
-dupla tappel, illetve swipe-pal feloldható a képernyő
-fantasztikus színek
Ami nem tetszik:
-bazi nagy. nem tudom úgy fogni, mint a többi telefont. -
Flyme
senior tag
Egyszerűen imádom. Anyaghasználat, külső, Sense 6, a telefon sebessége nálam mindent visz
Az szerintem mindent elmond, ha újra telefont vennék, ismét az M8- választanám, az összes konkurenst veri mindenben, a kamerán kívül, bár mint fentebb írtam nekem kamerában ez a szint is bőven elég.
Zitta: Csehországban van a szervíz, ahova kiküldik, még nem volt náluk tapasztalatom, eddig semmi gond nem volt a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest