- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
csacsi67 #1120 üzenetére
Na de mi is szerepel az oldalon amit linkeltél? Pont az amit feljebb is linkeltek képet. Ennyi.
Amikor lekérted az infót a telefonodról akkor is csak azt tudták megmondani hogy mikor kérted le a kódot (meg hogy járt-e szervízbe, melyik régióba szánták stb.). Azt hogy te valóban felhasználtad-e a kódot utána azt nem tudhatják online.
És ugye még ha nyitottál is, akkor sem minden esetben vonják meg a garit.
Ez számomra azt is jelenti, hogy a kód lekérése és a felhasználási feltétlek elfogadása nem jár Automatikusan a garancia megvonásával (ahogy g.gergo is írta). Ebből meg az következik, hogy ha S-OFF-al vissza tudod állítani a gyári állapotot akkor nincs megvonva a garancia.
Nemde? -
-FreaK-
veterán
válasz
csacsi67 #1117 üzenetére
Honnan látná? a Teló HBOOT állapotban is felcsatalkozik a netre és elküldi neki? vagy hogy gondoltad a dolgot?
Nem a teló nem küld el semmi ilyesmit. Csak annyit tud a HTC hogy lekérted-e a kódot. Mivel az S-OFF-al mindent vissza tudsz állítani ahogy volt.
Esetleg annak lehet még valami nyoma (nem hallottam ilyesmiről), akkor miután bekerült a szervízbe lehet hogy valamit találnának, de online semmiképp.g.gergo Köszi!
Na tessék, szóval még így sem bukta automatikusan. -
-FreaK-
veterán
válasz
csacsi67 #1114 üzenetére
Mi nem így van ahogy írtam? Kérdő mondtad volt nem kijelentő.
Sejtettem amúgy, mivel a feltételek elfogadásával zajlik a dolog.
Viszont nem mond meg semmi a HTC perce pontosan, max. azt hogy mikor kérted le a kódot. Az még nem jár azzal hogy te fel is használtad...
Viszont ahogy írtam is, akkor előtte elfogadod a feltételeket és az a mérvadó.Loboda:
Szerintem ez csak ilyen szervízestől függő dolog lehet, vagy hogy épp milyen napja vanBL nyitó kód nélküli S-OFF akkor nem is létezik?
-
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #1114 üzenetére
Így van!
Nem a készülék nyitásakor veszted a garit, hanem a nyitó kód lekérésénél!
Elfogadod a feltételeket, és csak akkor kapod meg a kodot!
Innentől rákerül a készüléked adatlapjára, és a HTC-t nem érdekli hogy Te azt felhasználtad e vagy nem!Lehet róla beszélgetni, vitatkozni, de sajnos ez van!
Viszont vannak esetek mikor a HTC szervíz a nyitás ellenére is kijavítja a hibás készüléket garanciába, de hogy ezt mi alapján végzik az rejtély!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest