-
PROHARDVER!
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
Al Capone #8361 üzenetére
Itt szervizelik a HTC-ket, de hogy lehet-e velük direktben kapcsolatba lépni, azt nem tudom. Egy próbát megér.
-
dejvid8
őstag
válasz
Al Capone #7820 üzenetére
Én nem úgy állok hozzá a FR-hez, hogy "jajj ne, mostmár muszáj lesz megcsinálni". Én sem mentek el semmit. Simkártyát kiveszem, hogy azok biztos ne vesszenek el, aztán minden mehet törlésre(persze képeket-videókat lementem).Jó az az érzés, mikor FR után ismét olyan a telefon, mintha most bontottam volna ki a gyári csomagolásából.
Ami kell alkalmazás vagy játék,úgy is fel fogom újra telepíteni. Jelszavakat be tudom újra írni, könyvjelzőimet is tudom hogy mik voltak. Ez a FR lényege. -
istnag
addikt
válasz
Al Capone #7818 üzenetére
Ez milyen gyakran csinál mentéseket?
Passz, én nem használom.
Mert én sehol nem találtam manuális mentést, pedig felkédszülnék egy Fr-re. Vagy mit csinálhat az ember, ha nincs root?!
Most biztos én gondolkodom hülyén, de ha az ember FR -re szánja magát, akkor az jelenti valami nincs rendben, na már most, ha komplett mentéseket raknánk vissza, akkor ugyanúgy visszatennénk azt is aami a galibát okozza. Én FR után rászánom azt a ~ 2 órát, hogy mindent újra beállítsak, letöltsek. Játékokkal meg csak olyannal játszom, mint pl Poker, ahol megmaradnak az eredményeim, így nekem ez nem szempont.
-
-
Loboda
senior tag
válasz
Al Capone #4300 üzenetére
ES File Explorer File Manager
Elindítod, a bal felső sarokba három csík, onnan az eszközök, sd-kártya elemző.
Alapból a belső tárat elemzi, de ha a felső sorba kiválasztod a külső tárat, akkor azt is átnézi. -
-
-
Flyme
senior tag
válasz
Al Capone #3846 üzenetére
Őszintén szólva nem értem mi a problémád a telefonnal attól, hogy a T-nek lett szánva. Nekem is az Expansystól van a telefonom, német T-s, full független, ahogyan a ROM is rajta (tehát nincs teledobálva szolgáltatós vackokkal), a frissítések is rögtön jönnek, ahogy egy független telefontól várható, nekem aznap megérkezett az 5.0, mikor ide fórumba kiírták sokan, szóval azon kívül, hogy "papíron" T-s a telefon semmilyen hátrányod nem származik belőle.
-
kirkri
addikt
válasz
Al Capone #3616 üzenetére
Közel sem nevezném szakmai válasznak, inkább csak okfejtésnek.
Nem jellemző manapság, hogy nagyon át lennének szabatva a szolgáltatós ROM-ok. Még a Vodás ROM-ban sincsenek olyan eget verő eltérések (pedig Vodáék régebben szerettek barkácsolni), inkább csak egy-egy saját alkalmazást tesznek bele. Érdekes, hogy például a One X készülékek Vodás ROM-jában ki van kapcsolva alapból az a nagyon hangos indítási dallam, amit a gyári független ROM-okon még manuálisan sem lehetett kikapcsolni. -
kirkri
addikt
válasz
Al Capone #3608 üzenetére
Szerintem nem lesz gond a garival.
Gondolom a T-Mobile számára legyártott a HTC egy rakás készüléket és csak kevesebbet vett át a T, ezért elnyomják az Expansys-on keresztül a készletet.
Független a készülék és a szoftvere sincs T-re szabva, a CID-ről pedig a vevők többsége azt sem tudja, hogy micsoda, így valószínűleg senki nem fog reklamálni azért, hogy CID_032 helyett T-MOB101 a készülék CID-je. -
-
KaoszTom
aktív tag
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Al Capone #3061 üzenetére
Én múlt héten vettem egyet a Speedshoptól, a teló osztrák T-moblieos volt, vissza is vittem. Ugyanazt árulják mint a többi sufni gsm 140 ezerért.
Így rendeltem az Expansysről egyet bazsc20ne fórumtárs segítségével 152 ezerért, és most adnak Dot View tokot is hozzá...
Szerk.: Expansysen reggel leadott rendelést másnap átveheted
-
Dr. Maci
tag
válasz
Al Capone #3059 üzenetére
Elvileg a SIM kártya miatt felismeri a nyelvet. De ha valami miatt nem működne az automatikus nyelvfelismerés, van lehetőség más módon is a magyarításra. A frissítések nálam eddig nem változtatták meg a nyelvet.
A készülék két éves hivatalos garanciát kap. Kb. 1 hét alatt kihozzák a telefont házhoz és végig követheted a csomagod útját a DHL honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Intel Core i7-13700K Processzor
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest