- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkt
csendes tag
válasz
HardRic #3044 üzenetére
Megértelek, én is így vagyok a rootolással: túl bonyolult (downgrade, goldcard, kiválasztani egy főzött ROMot a rengetegből, stb, stb) és veszélyes számomra ahhoz, hogy nekiálljak, pedig nem vagyok műszaki analfabéta. Felesleges százezrem viszont szintén nincs, hogy valamit elszúrva "téglásítsam" a telefont...
A Froyo-val kapcsolatban én is érzek keserűséget: egyszerűen nem ezt ígérték (HTC), egy csomó ember át lett vágva. Pedig nagyon vártam. Én is úgy érzem, hogy egy vevő addig partner nekik, amíg nem fizetett. Nem egy vevőmegtartó hozzáállás, az biztos.
Persze, a telefon így is működik, de talán lehetne jobb és gyorsabb is egy újabb oprendszerrel. Továbbra is tetszik a formája, masszívsága, mérete, de továbbra is utálom az akku-idejét: röhej, hogy úgy használva ahogy egy ilyen típusú telefont kellene (hiszen az ember azért vett ilyen telefont és nem alap Nokiát) egy rohadt napot nem bír ki! Na persze ha lekapcsol valaki minden adatkommunikációs módot, nem telefonál és nem SMS-ezik vele, sőt nem is nyúl hozzá hanem csak úgy őrzi a fiókban, akkor tök jó minden, az akkuidő akár 4-5 nap is lehet, szuper!
A GPS része is bugos; ha használom, utána csak úgy tudom megszakítani az adatkapcsolatot (3G), ha újraindítom a telefont.
WiFi vétel gyeng (nem újdonság) viszont zabálja az aksit
Telefonhívások időnként megszakadnak (régi Nokiáimmal ez ismeretlen fogalom volt), pedig nem beszélek sokat
A négy (pontosabban három) alsó gomb minősége és működése nem illik egy (állítólag) "prémium" kategóriás telefonhoz
A hátsó kihangosító hangszóró minősége csapnivaló, élvezhetetlen
A fényképező funkcióról ne is beszéljek, ugye...
...
És még sorolhatnám azokat az apró bosszúságokat, amiket röviden úgy foglalhatnék össze: nem ezt vártam.
Bocs a hosszú hozzászólásért...
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Filmgyűjtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest