- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
válasz
macskajancsi #4399 üzenetére
Nekem is kilép, bár a telepítéssel nem volt gond.
-
macskajancsi
aktív tag
az android-underground oldalán belinkelt Radiant HD 3.0 megy itt valakinek?
nekem alig akart feltelepülni (kb. ötödjére), indításkor meg unexpected errort dob...
az ez előtti verzió ment rendesen. -
cky2k
csendes tag
Valakinek van tippje arra, hogy miért nem húzza be a Legendem a naptárba a Facebook ismerősök születésnapjait? Sőt, inkább az a furcsa, hogy eddig benne voltak, de töröltem egy eventet FB-ról, és a Legend naptárának is a tárolt adatait mind töröltem, aztán újraszinkronizáltam mindent. Google Calendarból bekerültek az események, FB-ról pedig az eventjeim, meg NÉHÁNY szülinap. Konkrétan havonta kb egy. Aztán ismét: tárolt adatok törlése, újraszinkronizálás. Most már kb a szülinapok kétharmada is bekerült. Mégis mi a péktől más az eredmény? Újra megcsináltam, most a legjobb: az eventek megvannak, szülinap egy sem. megalol
Ha tudtok valami okosságot, ne féljetek megosztanidanke
-
Cric
aktív tag
Sziasztok! Január 6-án került hozzám a Legendem, egy nokia e75-öst cseréltem le rá. Az elmúlt három napban végigrágtam magam a topikon, hát, nézve a kezdeti problémákat én nem bánom, hogy mindjárt rootolással indult nálam a pályafutása. CM 6.1.0-val remekül muzsikál, bár gyanítom, hogy este, ha hazaérek, feltolom a 2.3-at :-)
-
umfrider
senior tag
Nem akarok hülyeséget mondani, javítsatok ki, ha nincs igazam, de szerintem:
Az tény, hogy a Legendnek gyenge a fényereje ( én 5-öst adnék rá, mert nekem tökéletesen megfelel ), de ez miért lenne összefüggésben az általa adott felbontással? Mert szerintem ennek nincs köze a felbontáshoz és a gyengébb minőségű képhez. Hangsúlyozom.... Szerintem!
-
>-48-<
aktív tag
válasz
HardRic #4391 üzenetére
No pont ezt akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a Legend kijelzőjével végülis.
Mert történt a napokban, hogy egy vodapontban megláttam a készüléket ami nagy örömömre működő darab volt. De olyan furán gyengus volt a korábbi AMOLED tapasztalataimhoz képest...nosza előkaptam a jó öreg G1-et ami ugyanaz a méret és felbontás de csak TFT.
Felhúztam maxra a fényerőmet és láss csodát sokkal fényesebb teltebb képe volt a TFT-mnek.
Na gondoltam gyorsan felpiszkálom a Legend fényerejét is de már maxon volt!
Én korábban AMOLED panellal a Desire-ben találkoztam és ott rendkívül meggyőzőnek találtam.A kérdésem, hogy pont kifogtam valami gány agyonhasznált darabot vagy ezen a felbontáson előfordulhat hogy gyengébb minőségű képet ad mint a hagyományos TFT?
-
HardRic
addikt
Ma sajnálattal tapasztaltam, hogy az újabb készülékekben bizony nagyon szép kijelző van. Full fényerőn is összehasonlítottam a kiállított darabot az enyémmel az egyik Vodában, és erős a különbség.
-
umfrider
senior tag
Tudja valaki, hogy ha recovery-ben Flash-elek egy ilyen témát, akkor utána azt hogyan tudom leszedni, ha esetleg mégsem válna be?
-
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #4388 üzenetére
Ez az egyik. A másik meg, hogy a szolgáltatónak egyáltalán nem érdeke, hogy te boldog légy a telefonoddal (persze addig a szintig igen, hogy a szolgáltatásait használd). Ha veszel egy samsungot és szar akkor az emberek 95% nem azon fog tűnődni, hogy azért szar, mert nem ad frissítés a szolgáltató hanem, mert samsung és legközelebb (lehet még a 2 éves hűség lejárta előtt) vesz egy újat más gyártótól esetlegesen drágábbat abból kiindulva, hogy az jobb. Ebből a szempontból pont a gyártónak érdeke az update, hogy legközelebb is tőle vegyél telót.
Google pedig szintén bekaphassa, mert már évekkel ezelőtt meg kellett volna oldani a rendszerkomponensek gyártófüggetlen frissítését...
-
umfrider
senior tag
válasz
brownus #4385 üzenetére
A cikk első két részével egyet értek, van benne igazság. No de onnan, hogy "Na, akkor a gyártó a köcsög" -már nem. Nem így működik!
Mellesleg én is nagyon vártam a 2.2-t, de csak az App2SD miatt. Nem is igazán értettem azokat az embereket, akik ócsárolták a cégeket, és azt hangoztatták, hogy "soha többé HTC; senkinek sem fogja ajánlani a Vodafont... stb. Kérem, ők azért vették meg a készülékeiket, mert már a vásárlás pillanatában várták az új OS frissítést? Mégis mi lenne, ha egyáltalán nem lenne frissítés? Ki nem sz*rná le? Nem mintha én nem örülnék neki, hogy van, de ez már csak egy plusz, extra dolog, amit úgymond tekinthetünk kiváltságnak is.
Azt pedig végképp nem értem, hogy megkezdődik egy kósza hír mondjuk a 2.2-ről és azt már mindenki készpénznek veszi ( tisztelet a kivételnek ) és hőbörögnek, ha mondjuk nem érkezik meg az update. Természetesen rosszul tudja érinteni az embert, ha vár valamire ( legyen az megalapozott, vagy alaptalan ) és nem következik be időben. De már elnézést, milyen jogon háborgunk, ha a gyártó nem is lenne köteles frissítéseket kiadni? Örüljünk neki, hogy mindig újítgatnak és igyekeznek naprakészen tartani a platformokat.Nem csak az Androidról beszélek, legyen ez Symbian, akármi.
-
RETRO-G
tag
Találtam egy hasznos programot, hátha még nem ismeritek!
SMS Backup+ a neve, és az smseket tudod vele elmenteni a gmail fiók "sms" cimkéje alá! -
brownus
veterán
-
umfrider
senior tag
Köszönöm a segítséget, működik a ROM!
A proci 787-en tökéletesen dolgozik, érzékelhetően gyorsabb!!! -
umfrider
senior tag
Senhi... Felraktam a Rom-ot, de az a baj, hogy a Telefon memóriája 99%-ig tele van
Nem tudom, hogy mivel telt meg a telepítés alatt, de ez így nem jó... -
umfrider
senior tag
No, de most pedig a Gyári böngésző sz*rta össze magát. Bármilyen lapot meg akarok nyitni, akkor annak a 70%-át betölti, majd Shout Down-olja magát...
Lehet, hogy ma du. felteszem ezt az új ROM-ot
-
umfrider
senior tag
Most a PCUBoost nevű programot töltöttem le, itt be is állítottam Min: 245; Max: 768; Governors: ondemand; Set on boot: enabled-re. ( az ajánlott rom-ot még nem raktam fel, egyenlőre csak kísérletezgetek az OC-vel, szóval a 787-es kernelt telepítettem )
Ez mind szép és jó, de valamiért nem működik ennek a programnak a widgetje... pedig a menüben beállítottam, de mégsem találom a widgetek között. A market pedig kicsit megcsappant ezen a téren.
Lényeg a lényeg, hogy honnan tudom, hogy valójában olyan max sebességen működik-e, mint amit én megadtam neki? Mert az egy dolog, hogy beállítottam, de örülnék, ha látnám is a 600 mHz-nál nagyobb számokat... -
umfrider
senior tag
Igen, mondjuk azt már próbáltam, de nem működött úgy sem.
VISZONT, eszembe jutott egy régi tanács... HTC Sync-et lelőttem, majd az intézőben megnyitottam a .bat-ot és láss csodát működik [:
Köszönöm a segítséget, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy kedves Senhi, Te melyik Set Cpu programot használod?
-
umfrider
senior tag
a recovery-windows nekem a C meghajtó gyökerébe van egy r4-xy nevű mappában. Megnyitottam a cmd-t, majd fellépkedtem a C gyökérbe ( cd.. paranccsal ). Ide Beírtam annak a mappának a nevét, amelyikben a .bat kiterjesztésű fájlom van, + a fájl neve, hogy nyissa meg. Természetesen a telefon végig recovery módban, rádugva a gépre.
-
umfrider
senior tag
Majd később rátérek a kérdésre
De már megint nem tudom felrakni a ROM-ot. Recoveryben próbálkozom, de nem megy. Mikor felraktam anno a 2.2-es ROM-ot, akkor is szenvedtem vele, de ezóta el is felejtettem, hogy mit és hogyan csináltam, meg nem is működik.
Rom managerrel meg nem tudom, hogy miért nem jó. Rámegyek, hogy Install Rom from SD-card, ki is választom, majd a telefon újra indul, zöld HTC felirat. Eztán fekete képernyő és egy pda, ami fölött piros kérdőjel van. Mi volna a medicína? -
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
Találtam most egy jó kis progit
Végre!
Melyik sense widgetek? Pl az sms ( próbáltam már chomp sms-t, meg egyebet, de nekem nem annyira váltak be. Nem tudtam letiltani a gyári sms-ezőt, így 2 helyen értesített ), a könyvjelzők, Friend Stream nevezetű widget, illetve van még a HTC-nek egy jegyzetprograma, ami ugyan csak tetszik ( de ezutóbbi nem olyan fontos )
Vasii
Csak gondoltam, hogy valakinek nincs meg, lehet, hogy érdekli, ezért hát belinkeltem.
Senhi
Amit írtál Rom-ot, azt honnan tudom leszedni? Valamint az hány mHz-n működteti a procit? Neked beválik?
-
-
umfrider
senior tag
-
umfrider
senior tag
a helyzet az, hogy én nem nagyon szeretnék feltenni új ROM-ot, max olyat, amihez van Sense. Mert amiket eddig próbáltam és nem Sense-s volt, azokhoz nem is lehetett használni a HTC widgeteket. Mondjuk a widgetek nekem fontosabbak, mint a sense felület. Ha tudsz ilyet ( nem létszükséges a HTC homecreen csak a widgetek ) akkor azzal szívesen megismerkednék.
Jha és még valami. Létezik olyan program, hogy az App-okról készítek biztonsági másolatot? Beleértve a memkártyán lévőket is + a telefon memóriájából...?!!?
Más:
Hát Vasii, Te nem vagy normális
Nekem kb a pályák 35 %-a *-os
És valahogy nem is megy többre
50 % **-os, míg kb 15 % ***-os -
vasii
senior tag
Végreee.AngryBirds+Season all levels 3 stars
Remelem jon hamarosan uj
-
brownus
veterán
ezt csak megerősíteni tudom.
végre megtaláltam a legendem utódját: csekk disz áut
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #4348 üzenetére
En iGo-ra eskuszok, azt hasznalom miota megvan, eddi kivetel nelkul! mp-ek alatt (max 10mp de inkabb 2-3) talalt jelet es teljesen pontos. Mobilnet mondjuk nalam mindig megy, anelkul nem probaltam de nemtudom h felhasznalja e.
szerk:es az antenna meg mindig a gumiboritas alatt van! -
-
vasii
senior tag
válasz
RETRO-G #4344 üzenetére
Nem kotekedesbol, de megis mi "csucs" benne ha 20-30m-t teved es percek alatt talal jelet? Nekem ez egyenlo a borzalmassal.
Amugy lattatok h az uj Goggles mar megfejti a sudokut ?
Ugy latszik a Googlenel is unatkoznak neha
-
RETRO-G
tag
Köszönet annak, aki ajánlotta a Sygic Aurát, csúcs ez a program!
Az lenne a kérdésem, hogyha lejár a 7 napos próba, azután még tudok majd térképeket letölteni hozzá, vagy csak a meglévők maradnak használhatók? Nem akarok minden potenciális országot letölteni csak azért, hogy hátha lesz rá szükség...
Amúgy nektek is nehezen talál jelet? A mobilnet segít rajta,de akkor is kell kb egy perc...meg pontatlan is, 15-30 méter alá szinte sose megy a pontosság -
Senhi
aktív tag
válasz
umfrider #4342 üzenetére
Hát ha piros kérdőjelet kapsz az már rossz szerintem
. Egyszerűbb ha felraksz egy előre gyártott oc-s romot pl. a blayo 0.5-öst. Én most azt használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Applanet meg szerintem teljesen véletlenszerű, hogy mikor működik és mikor nem. Néha felmegyek rá és semmi... majd 1-2 órával később probléma nélkül töltök.
-
umfrider
senior tag
Nem működik az Applanetem... :S Néha csinál olyat, hogy nem tölt be semmilyen letöltést, meg nem is találja meg a keresett dolgokat. Ilyenkor újra szoktam installálni, de most ez sem segít. Pedig szerettem volna én is letölteni a Root Explorert, ami természetesen fizetős, ha a marketben keresek rá.
Más:
Tudna valaki segíteni az OC-vel kapcsolatban? Még mindig ott tartok, hogy felraktam a 787 mHz-s Kernelt, de nem tudom, hogy hogyan húzzam tovább
Amiket letöltöttem Set CPU programokat, azoknál hiába állítom be a max speed-et, ha csak 600 mHz-t ír ki ( még mindig ). Egyáltalán honnan tudom, hogy sikeresen felment a "rom"? XDA-n nem találtam hasonló problémát, mint az enyém. Egyetlen támpontom van, az, hogy a ROM Managerben mikor kiválasztottam melyiket szeretném feltenni, akkor el is fogadta a kattintásomat, majd elsötétült a képernyő és egy PDA jelenik meg fekete háttérrel, ami felett egy piros kérdőjel van. Nem történt semmi, így hozzádugtam az USB-hez, majd folytatódott ( gondolom az ) amit elkezdett. Újraindult, és voi lá... Bekapcsolt. -
Senhi
aktív tag
válasz
lhekszi #4339 üzenetére
Ha tovább olvasod akkor rájössz, hogy mi miért van ott.
Ott elsősorban azokra gondol akik 0.43-as hboot-tal rohangálnak, de sector hibák miatt a kicsi bootpartícióba nem fér bele a froyo boot.img-je. Így nekik muszáj felrakniuk az 1.0-t.
A leírás pedig ki lett emelve az eredeti szövegkörnyezetéből és csak az a része van ott ami téged érint (Already OTA updated with HBOOT 1.00)... de mint mondottam csak olvasni kéne. -
HardRic
addikt
válasz
lhekszi #4333 üzenetére
Hát ja, szerintem ne nagyon foglalkozz vele.
XDA-downgrade
Itt a címben is benne van, hogy 2.1-hez. -
lhekszi
csendes tag
Akkor ne is próbálkozzak downgradelni,mert úgy se jó ehhez? Most szidom magam,hogy frissítettem froyora,vagy legalább eszembe juthatott volna előbb nyúlkálni a telefonomban..Csak akkor nem éreztem magamban elég nagy erőt ehhez lány létemre.
-
match123
tag
Ha már úgyis rootolásnál tart a téma.
Valaki próbálta már leszedni róla a gyári appokat?
Tele van a telefon olyan appokkal, amikre semmi szükségem, de foglalják a helyet.
Különösen érdekelne a facebook, twitter, friendstream kiírtása (meg még pár cucc: footprints, news, news & weather, stocks, places).
Bár ezek egy része google cucc, gondolom azokat lehetetlen leszedni romcsere nélkül.Root úgyis kell hozzá, viszont nekem nem kéne hogy állandóan root legyek. Olvastam más telefonoknál valami olyan appról, aminél 1 gombbal tudom váltani hogy root vagyok vagy sem.
Ha valaki nagyon unatkozik, mesélhetne ezekről
-
vasii
senior tag
válasz
lhekszi #4328 üzenetére
Pedig elvileg amit linkeltem pont azt csinalja amit irtal, downgradeeli a telot root nelkul egy regebbi gyari romra. Ennyibol h nemsikerult vmiert nemnagyon lehet kiszurni a hibat, ahol elakadtal gondolom kiirt vmit, vagy epp nemtortent semmi ahol kellett volna stb, erre keress ra, nem lattam meg olyat h egy hiba/gond csak egy emberrel tortent meg, akkor meg mar biztos kerdeztek vhol es megoldottak. Hajra
-
lhekszi
csendes tag
Az a baj,hogy ha másik romot szeretnék felrakni,ahhoz rootolni kell a telefont,de ahhoz,hogy tudjam rootolni,ahhoz 2.1 kell..Vagy esetleg olyanról nem tudtok,amit 2.2 alatt is lehet rootolni?Mert theunlockr.com-on néztem én is a rootot,de az a leírás alapján nem viszi nekem illetve a downgrade se sikerült valamiért
-
brownus
veterán
olyan programról tudtok ami azt csinálja, hogy x idő múlva kikapcsolja a készüléket?
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4324 üzenetére
Pedig most akartam írni, hogy gyorsabb lett a Galéria
( mellesleg tényleg gyorsabb lett
)
Letöltöttem egy SetCPU programot, de a max. speed még mindíg 600 mHz. Most akkor? :S
-
-
umfrider
senior tag
válasz
umfrider #4320 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni:
Felraktam a 787-eset, megnéztem néhány pályát az Angry Birdsben, és tökéletes. Mondjuk annak örülnék, ha megtudnám nézni valahol, hogy valójában ennyi mHz-n működik-e. System panleben megnéztem, de ott nem írja a változást.Más kérdés:
Ha mondjuk 806-ra szeretném felhúzni, akkor is csak annyi a dolgom, hogy Rom managerrel felrakom azt a romot? Nem kell előtte semmi extrát művelnem vele? -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4305 üzenetére
Értem. Most tartok ott, hogy tölteném le, de nem tudom, hogy melyiket merjem. XDA-n a szavazás szerint 806 mHz-vel használják a legtöbben, de 787-tel biztonságos. Nem tudom, hogy meg merjem-e kockáztatni a 806-ot...?!
-
L4mie
veterán
igazság szerint ami a HTC-t megkülönbözteti a többi drodios telefontól, az a sense, meg talán a kíváló anyagminőség, de ez a felső kategóriában amúgy se ritka. ezekkel a ZTE-kkel csak úgy tudna versenyezni, ha kiadna valami olcsó, jó minőségű telefont, de nem mint a wildfire a minikijelzőjével.
-
brownus
veterán
huawei x5 és x6 - emlékeztek a htc-nek a htc 1 koncepciójára? rögtön az jutott eszembe róla, sztem ellopták az ötletet a kínaiak... igaz láttunk már ilyet...
-
lhekszi
csendes tag
Üdv.
Barátommal pár napja már szenvedünk azzal,hogy Legendemet visszafokozzuk 2.1-re,de az istenért nem akar összejönni.Mindenféle külföldi oldalról próbáltuk,de vagy a telefon nem akart engedelmeskedni vagy a leírás nem volt egyértelmű.Valakinek nincs ötlete,hogy hogyan lehetne megoldani,hogy 2.1 legyen megint a telefonon? -
HardRic
addikt
hát én ma (vagyis tegnap) sok browsert kipróbáltam és örülök neki, hogy: a flash szinte mindegyikben megy és mindegyik ad valami pluszt; viszont elszomorító, hogy a jó böngészőknek szinte mindnek ugyanaz a hibája: tegyük fel olvasgatok a fórumon, belenagyítok egy üzenetbe, bele is nagyít, tördeli is, minden jó. Aztán visszakicsinyítésnél meg elugrik az oldal egy másik pontjára, gondolom a szövegtördelés miatt eltájolja magát. És itt bukik meg az összes, és ha még a gyári kicsit lassabb is, akkor is azt választom, még mindig az a legjobb.
-
HardRic
addikt
Mivel a gyári böngésző nekem 2.2-ben hajlamos laggolni, megnéztem a market browserkínálatát.
Opera mobile jó annak ha valakinek mobilnetje van, de nekem nem kell, mindennapi használatra nem jó szerintem.
Skyfire ahogy észrevettem nem tördeli a szövegeket.
Aztán jöttek a Dolphinok. A HD és a Mini. Nem láttam ezt leírva sehol, de szerintem a HD olyasfajta képpen működik mint a gyári böngésző, a mini meg az operára hasonlít, ami egy szerverről küldött képet nyom be. Nem biztos, ezt az érzetet keltette legalábbis. Összehasonlítottam őket, a HD egy picit laggol olyan oldalakon ami tele van flashel meg képpel, de a mini nem. És igen, mindkettő képes betölteni a flasht, de a mini alapból nem tölti be, hanem rak helyére egy download nyilat, amit meg kell nyomnom hozzá. És ezért választottam a Dolphin Minit. Alapból nem villog minden a képernyőn, csak ha te is akarod, és nem kell mindig a settingsben kiválasztani, hogy plug-ins on vagy off. Szöveget is tördel a kicsike, de nem alapjáraton, úgy kell elérni, hogy belenagyítasz a szövegbe és tapizol kettőt a képernyőn. Ilyenkor nem jobban ránagyít, hanem betördeli a szöveget. (A következő dulatappal nagyít tovább, ha éppen nem a pinch-to-zoomot használod.)
Aki még nem használta, annak ajánlom kipróbálásra, nekem egyelőre bejön, aztán biztos találok valami hibát -
kerdig
csendes tag
Szerintetek érdemes class 10-es memóriakártyát venni bele 6-os helyett?
Kinőttem a gyárit és nézelődés közben láttam a SILICON POWER 8GB MicroSD CLASS 10-es kártyát 6900Ft-ért. [link]
Tudja majd kezelni, lesz érezhető különbség a 6-oshoz képest?
Valakinek tapasztalata? -
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4304 üzenetére
vasii: Melegedés egyáltalán nincs, eddig a legtöbb amit írt az 35 C° körül volt, de akkor filmet néztem rajta.
umfrider: Gingerbread-ből (még) nincs olyan amelyiken lenne Sense, hisz még egy htc sem futtat hivatalosan 2.3-at.
Overlocking, meg nagyon egyszerű, innen letöltöd a 3.5-ös kernelt, berakod SD gyökerébe, majd rom managerrel, installálod mint egy romot. -
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4302 üzenetére
Nincs sense? Akkor ezek szerint nem is működnek a HTC widgetek? Olyan van, ( 2.3-as ) ami magába foglalja a sense felületet? ( lehet, hogy én vagyok rossz ízlésű, de csak sikerült a HTC-nek jóra megalkotnia ezt a sense homescreent. Nekem ez jön be a legjobban )
( ezen a ROM-on kívül még esetleg az Overclockban tudnál kicsit segíteni? :S )
-
vasii
senior tag
válasz
veninger.b #4302 üzenetére
Es a melegedes? Nem melegszik nagyon igy felhuzva?
Latom itt az uj google apps is, ebben mar az uj market van? -
veninger.b
tag
válasz
umfrider #4301 üzenetére
(#4298) vasii: Akksiról nem tudok sokat mondani, mert én minden este rádugom tölteni. De ha gondolod, megnézhetem mennyit bír.
Komolyabb bugot, még nem találtam, egyedül annyi, hogy ha valamit (bárhol) kipipálsz, picit szőrös a pipa.
(#4301) umfrider: Kinézetre majdnem ugyanaz, mint a stock 2.2, mivel Sense az nincs.
Sebességben viszont min. 2-3-szor gyorsabb mindennél. Tehát egy nap után, csak jót tudok róla mondani.Ha bárki kedvet érezne hozzá akkor itt van: katt!
-
umfrider
senior tag
válasz
veninger.b #4297 üzenetére
Szia!
Érdekelne engem is a tapasztalatod, mert lehet, hogy bejátszanám ezt a 2.3-at. Kinézetbeli és működési különbségek vannak? Vagy csak gyorsaság, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest