Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Fura nekem még nem volt gondom az xda-val sosem.
Elrontani el lehet (de elég kicsi rá az esély), de a faq vagy a rom frissítős oldal alján vannak linkek mit kell ekkor tenni.
Huh egyszer találtam egy romot amivel mindent vissza lehet állítani az eredeti állapotba, használd az xda keresőjét és meglesz.
Ha nem jön be a wm6.5 használhatsz helyette 6.1es romot abból van egy rakat. Vagy ha nem wm6.5 akkor android, amihez nem kell semmit sem hackelni, igaz vannak még gyerek betegségei. -
zenitke
csendes tag
Nézegettem volna a dolgokat, de a belinkelt xda-developers lapokat nem nyitja meg a net, nem elérhetőek. Ennek hiányában nem tudom milyen progi kell, mihez, ill. mit kell azokkal tennem.
Így asszem nem lesz win6.5 öm.
-
kingabo
őstag
Ha raktál már fel másmilyen romot ami nem t-s akkor igen annyi.
Ha nem, akkor egy hardspl-t kell még csinálnod, mert a t gyárilag letiltotta, hogy bármilyen romot fel tudj tenni. Egy kicsit olvass vissza még ezen az oldalon úgy rémlik linkekkel le van írva hogy mit is kell ehhez tenni. -
zenitke
csendes tag
Hali! Tud valaki normális win6.5 -öt HTC Vario III hoz, alias TyTnII höz. Már mindenütt keresgéltem de össze vissza írnak mindent, nekem elég bizonytalan az egész.
-
laccy88
senior tag
valakinek nincs egy autós töltője, amitől kis pénzért megválna?
előző kérdésemre is várom a segítséget -
laccy88
senior tag
hello!
hogy tudnám azt elérni, hogy mikor wi-fi-n keresztül netezek, és 1x csak megszűnik pl a jel, akkor ne ugorjon fel azonnal pl gprs-szel, és ne egye a pénzt -
kingabo
őstag
3hsz-szel elötted linkeltem pont egy oldalt ahol fenn van az eddigi összes kaiser rom. Ez alapján nem a legfrissebbet használod.
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Most vettem magamnak egy kaisert. Néha faggyogat ,az igo nem indul el (nem települ). Az a kérdésem ,hogy a rom versiom nem elég friss esetleg? (rom versio:3.28.405.0 WWE) Illetve melyik a legfrissebb hivatalos rom?
-
kingabo
őstag
válasz
Aranygyerek #679 üzenetére
Értem. Én is úgy találtam valahol azt az oldalt, de nem probáltam az ottani romot.
A magyarítás nem lehet gond, mert az egy ugyanolyan programként fut mint bármely másik(igo, totalcommander, wmp...), a romhoz és a géphez nem nyul hozzá. -
kingabo
őstag
válasz
Aranygyerek #677 üzenetére
Huh. Neked is t-s vario 3-ad van? Amit linkeltem az CSAK ahhoz jó, ha független htc, akkor itt válogathatsz. A network-nél ne legyen semmi, a country wwe legyen, mindegyikhez azt a rádió drivert kell (célszerű) használni ami oda van írva. Ha főzött (=egyedi) romot akarsz itt nézz szét. Ha t-sed van, és főzött romot akarsz feltenni akkor egy hardspl-t kell telepíteni. De ennek már mindenképpen olvass utána, mert ezzel akár haza is vághatod a géped.
CSAK akkor kezdj bele ha tudod mit csinálsz, mertha tönkre megy a géped azért TE vagy a felelős! (mint pl a bios frissítésnél...) -
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Kaisert készülök venni. Az után érdeklődnék ,hogy mennyire használható a készülék. Nem a szoftverre vagyok kíváncsi ,hanem maga a készülék használatára ,gombokra ,csúszó mechanikára. Kicsit félek a 190gr tömegtől is.
Köszönöm -
kingabo
őstag
Hát sajnálom.
Itt a legfrissebb hivatalos rom, ahogy látom 6.1 van a gépeden, ami hivatalosan nem jött ki. Ha szervizbe viszed ebbe nem köthetnek bele. Az oldalon minden fontos le van írva, de a lényeg: töltsd fel maxra a kaisered, kösd össze a gépeddel úgy, hogy active sync is lássa, utána az asztali gépen indítsd el a letöltött exe-t, innentől next-next-finish elvileg. Elötte csinálj egy backup-ot a fontos cuccaidról, beállításaidról... -
palackp
csendes tag
Próbálkoztam hard resettel de csak annyi váltzott hogy a most ez az üzenet ugrik föl " Cannot register on selected network. Choose another network, or disconnect your data connection and try again."
A romot nem akarom piszkálni, mert nem értek hozzá és félek többet ártanék vele... Szóval úgy néz ki marad a szervíz:S.
Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni! -
palackp
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy ilyen HTC kaisert(illetve ennek T-mobilos változatát), de nem tudok vele csatlakozni a T-mobile hálózathoz.A csatlakozós varázsló rendeben lefut, be is állítok mindent, azonban az újraindítás után továbbra is azt írja, hogy No Service és hiába probálok meg a beállításoknál csatlakozni a T-mobil H-hoz így sem sikerül. A SIM kártya másik telefonba tökéletesen működik. A telefonon egyébként Win.Mobile 6.1 fut.
Aki tudja mi lehet a probléma kérem segítsen. Köszönöm előre is. -
kiske13
tag
válasz
runner 125 #659 üzenetére
Bocs. Nem tudtam, hogy a kártyafüggetlenités ebbe a kategóriába tartozik. Amugy azt sem tudom kit röviditek meg ezzel.
-
kiske13
tag
A kártya függetlenités, húzós dolog?
Ez teljes reset-el jár? Ujra kell tenni a ROM-ot? -
laccy88
senior tag
igen ,ez a következő napirendi pont, valamit gyártani oda
csak nem tudom milyen anyagból kellene, vagy mit használhatok fel.
gondolkoztam h cd-tokból, de az túl vastag. A gyárija kb negyed olyan vastag volt.Várom az ötleteket
-
laccy88
senior tag
hát én kiszedtem azt a műanyag lapot.
először gondoltam hogy majd fúrok rá akkora lyukat, amekkora gyárilag átlátszó volt.
hát nem sikerültrögtön elpattant
ezért most a kamera kicsit védtelen, de legalább tökéletes(számomra) képet csinál
amúgy közvetlenül az optika előtt van még egy plexi. -
laccy88
senior tag
válasz
runner 125 #651 üzenetére
engem csak az idegel, hogy nem a kamera képességei miatt van ez
-
laccy88
senior tag
hihetetlen a különbség
nem csak távolra, közelre fényképezve is.Nem lehetne azt a műanyagot v plexit vhogy felpolírozni?
Vagy esetleg kicserélni valamire...
Végső esetben én biztos kiszedem -
kiske13
tag
Megtaláltam a homályosság okát.
Jobb fényviszonyok mellett...http://i241.photobucket.com/albums/ff294/kiske13/TytnHotfix2.jpg
De ha leveszem a hátlapot...láss csodát
http://i241.photobucket.com/albums/ff294/kiske13/Hotfix3.jpg
A hátlapon a fényképező lencse védője egy vacak minőségü műanyag.
Normális használat mellett is megmattul.
Szerintetek ez cserélhető? Vagy polirozható? -
kingabo
őstag
Na itt egy kép:[link]probáltam többet is, de ez sikerült norlisan Alapból teljesen egyenes volt a cucc most ilyen görbe, a külső szigetelés és az alatta lévő árnyékolás a telefon felőli végén (jobb oldal) teljesen elszakadt a másik oldalon "csak" fél úton jár. Félek, hogy a következők már a fontos kábelek lesznek.
[ Módosította: philoxenia ]
-
laccy88
senior tag
Kedves Kaiser tulajok
Érdekes dologra lettem figyelmes, kaiseremen minden nap, pontban éjfélkor, kb 1 tized másodpercre felvillan a kijelző
mindig 00:00korhozzászólás?
-
laccy88
senior tag
valaki meg tudná nekem mondani, amikor bedugom pl a headset-et,melyik szálon jön ki a hang?
Vagyis a kiosztás érdekelne, hogy ne kelljen ezrekért vennem átalakítót. -
kiske13
tag
Hotfix-el is csak a kockák tünnek el de ugyanolyan homályos marad.
http://i241.photobucket.com/albums/ff294/kiske13/TytnHotfix.jpg
Szerintem a telefonok soha nem fogják leváltani, a fotógépeket vagy a digitális kamerákat.
De azért ez kevés ennyi pénzért!!! -
kiske13
tag
Én is szenvedek a fénykepezéssel!
http://i241.photobucket.com/albums/ff294/kiske13/Tytn2foto.jpg
Egész egyszerüen, használhatatlan képeket csinál a Kaiser.
-
kingabo
őstag
Hát ja, szarul sikerültek. Már megbarátkoztam vele, ha fontos dolgot kellene megörökíteni pl a tájképes arra van nálam normális gép is, amikor csak le kéne kapni, hogy mennyi a benzin ára, vagy a táblák hülyén állnak arra jó ez is. (a tábláshoz: nem értettem miért jött szembe velem valaki a sávomban, hátranéztem és rájöttem
) Január óta löttem vele, vagy 100 képet.
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #620 üzenetére
"vagy egy másik ROM-ot próbálj ki."
Ez nála nem biztos, hogy jó 5let. Ha hr-t sem akar csinálni, akkor a rom csere amihez hardspl is kell neki, elég esélytelen. (szerintem)
A fényképező meg sajnos ilyen. Mindjárt lementem a képeket a telefonról feltöltöm valahova őket, azok sem jobbak sokkal. Mondjuk nálam főzött rom-ban lévő sw kicsit jobbnak érződik... -
laccy88
senior tag
gyárilag nem wm 6.1el adják ki?
am sorry ha hülyeséget kérdezek, de hard reset után ugye minden elveszik róla, amiket felraktam beállítottam stb. csinálhatok mentést, de ha hr után visszarakom, ott vagyok ahonnan elindultam,nem?
nagyon nincs kedvem telepítgetni mindent újra -
laccy88
senior tag
válasz
runner 125 #618 üzenetére
hát coolcamera nem jött be, indításkor rögtön ki is lép
amúgy tényleg olyan mintha a zajszűrés lenne eltúlozva. de ilyet nem is lehet állítani
esetleg registry-ben nincs valami titok?sorry, eddig nem mondta, nemtudom számít-e, hogy nekem nem kaiser-em van, hanem T-Mobile MDA Vario III
bár a szoftver hardver u.a. elvileg.
Rom verzió 1.56.405.5
hülye kérdés, de a setting/system/about alatt "windows mobile 6 Prof." van.
ez azt jelenti, h WM 6.0? -
laccy88
senior tag
hát nem mondanám h jobb lett...
akkor lehet ennyi telik tőle -
laccy88
senior tag
köszi a tippeket, mindjárt kipróbálom a htcalbum+htccamera kombót
Hard Reset-et nem szeretnék -
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #609 üzenetére
Nem lett jobb tőle, csak mást állított el.
(élesség vagy zajszűrő)
Összehasonlítás -
kingabo
őstag
A fehér egyensúly autón van? A brightness 0-n? Nincs valami effect bekapcsolva? Bár az enyém se csinál jó képeket, sztem ennyit tud a kamera. Majd holnap csinálok egy eges képet, vagy szétnézek, hátha van egesem valahol. Régebben linkeltem pár képet különféle driverekkel itt a topikban olvass vissza!
-
laccy88
senior tag
valaki fényképezzen már nekem, egy fás eges képet
Kaiser-rel, hogy tudjak mihez viszonyítani
-
laccy88
senior tag
válasz
runner 125 #605 üzenetére
úgy veszem észre, csak ilyen témánál, szal ha vmi messzebbre fényképezek.
-
laccy88
senior tag
válasz
runner 125 #603 üzenetére
Egyébként hardver szempontjából rendben van vele minden? AF működik? Nincs vmi makró mód bekapcsolva?
A kamera lencse védő nem kopott? Más témánál nincs ilyen hiba?
sztem működik rendesen. AF jó, makró mód nincs is rajta
-
laccy88
senior tag
válasz
runner 125 #600 üzenetére
megköszönöm a segítséget előre is!
amúgy erre gondoltam:http://img269.imageshack.us/img269/593/imag0094xf.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett hozzánk a TyTN utódja, és azt adta nekünk, amit vártunk.
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest