-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
feketepeti #1716 üzenetére
Látom, továbbra se érted. Most az a baj, hogy csomagban olcsóbban adják az iPhone-t, mint más telefont ugyanabban a csomagban? Lehet Hero-t venni 11 ezres csomagban és lehet venni 3GS-t 40 ezerért ugyanebben a csomagban. Most gondolom, arról fogsz meggyőzni, hogy itt csak iPhone-nal van lehúzás, a Hero meg megéri.
Képzeld el, vodás voltam évekig, és ott se kapok jobb szolgáltatást 5 ezerért, mint egy ikon 200-ban. Ellenben nem 80 ezer egy 160 ezres mobil, hanem 90 ezer egy 100 ezres mobil. Azt meg látom továbbra se fogod fel, hogy ha már érvelsz, akkor gondolkozz néha más fejével, akiknek nincs flottacsomagjuk. A médiamánia csomagok elég jónak számítanak a publikus csomagok között, de tudom, csak az iPhone esetében húznak le, ha más telefonnal veszed, biztos olcsóbb a havidíj is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest