-
PROHARDVER!
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
- a DAC nagyon jo, a gyari fules is kivallo Bose fulessel qc20/qc35 meg jobb. Nem fogod megbanni, ha ez egy fontos szempont.
- Nougat hivatalason usaban novemberben startolt, EU ba mar csak januar vege februar elejen ert ide viszont akkor mar hibamentesen mig US tulajoknak volt vele szivas.
- van gyari app amivel minden szoftvert tudsz vedeni ujjlenyomattal.
-Akksi nalam per pill vegyes erzelmek, bar nem artana egy app reviziot tartani. Atlagosan 3 ora feletti SOT.
- nekem a Silver verzio van, vegig nilkin tokban volt, folia nelkul. Vigyaztam is ra, szval nekem tokeletes allapotban van. A speaker grill eleg sok zsebszoszt osszeszedett es nem igazan takarithato. A usb kornyeken kicsit karcos. A sotet szurke biztos, hogy serulekenyebb, tekintve h nem anyagaban festett.Ami reszemrol problema:
- A rezgo motor mas hangot ad ha fejjel lefele van mintha arcal felfele. Nem tudom az okat, annyira nem zavar.
- van egy ket app, mint a facebook ami valamiert nem tud rendesen mukodni nalam. Kepeket, galeriakat nem nyit meg, ez engem kimondottan felba`sz. Pardon my French.
- az nfc nem mukodik a bankom key card-javal (nexus 5-nel problema nelkul ment). Ez lehet h sajatossag, nem tudom.
- A wifivel meg Nougat elott volt bajom, azota nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- LIDL / ALDI termék kibeszélő
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Nintendo Switch 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest