Új hozzászólás Aktív témák
-
murdock25
tag
válasz
litvitcsak.a #42 üzenetére
Ezt komolyan gondolod? Ez több év lemaradással fut az iMac mögött... épp akartam posztolni erről, de megnéztem, ír-e valaki a feltűnő hasonlóságról (leszámítva gázrugós megoldás) az iMac-el... lévén az iMac ilyen, s az már egy ideje van.
27", ultra high-end kijelző, komoly vas, az induló ár is alacsonyabb (1700 dolcsi). Jó, oké, az Mac, ez Win, más rendszerek, felhasználási területtől függ, de ha azt vesszük, hogy a MacBook-omról írok, amin Parallels-ben gyönyörűen futkározik más oprendszer is párhuzamosan, akkor azért közelebb kerül a két téma.
Játék terén más a helyzet, de mondjuk szerintem a hardcore gamerek sem feltétlenül ilyenben gondolkodnak, feltételezem, hogy ebben a cuccban is csomó mobil-hardver van, nem az asztali kiszerelés (alaplap, VGA, memória, HDD).
Szóval ha nekem lenne 27-es iMac-em, ennyire könnyen tuti nem adnám ezért... -
litvitcsak.a
tag
WOW erre lecserélném az iMac-emet!
Ezen gond nélkül futna a Stalkerés még a párom is tudna rajta dolgozni (DTP).
-
mepet
addikt
válasz
(V) ó k u s #37 üzenetére
Mindig csak a pénz, a pénz...
-
kapeti07
senior tag
Nagyon tetszik ez a "motorháztetős" megoldás. Jobb lenne ilyenen dolgozni az biztos.
-
datatomm
tag
Na ez igen. Ha a billentyűzetbe teszik, akkor bármilyen tv-re rá tudom tenni. Nííkem tecccik!
-
mepet
addikt
Gyönyörű cuccos!
Ilyet minden (nem csak word+excel-es) munkahelyre! -
rastacsz
tag
Minden nagyon jól hangzik, de:
- fényes, tükröződő lapot kapott a kijelző elé
- a készülék illetéktelen által történő felnyitása megakadályozható?
- i3 2120 és a xeon E3 1245 közötti processzorokat (i5, i7) tervezik-e bevenni a kínálatba? (mint pl a Z210-eseknél a helyzet) -
Z86
őstag
Aztaaa
Ez így elég komoly. -
stratova
veterán
ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül, és a gázrugó segítségével a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető.
->
ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül a gázrugó segítségével és a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető.Így talán jobban hangzana, de ne gázrugózzunk már ezen.
-
XCube
tag
válasz
(V) ó k u s #31 üzenetére
Éppen ez a hiba, hogy a burkolat nyitásában és nyitva tartásában segít a gázrugó és nem az alkatrészek szerelésében
.
-
szab.tam
nagyúr
ezt elég nehéz fikázni....
azért megpróbálom:
kíváncsi lennék a hőmérsékletekre, és a hozzájuk tartozó hűtés hangjára.
mert csak a képen a szétnyitott gép alsó részén olyan kb. 9 ventit kapásból látok benne, és nem hiszem, hogy 350-400 rpm-en tekernének. többezer dodoér'... -
banhammer
veterán
"ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül, és a gázrugó segítségével a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető."
Ezt a mondatot át kéne írni.
Mert nekem az jött le, hogy a gázrugó segítségével férek hozzá a legtöbb komponenshez.
Gy.k.: a gázrugó a szerszám amivel szerelek.Vagy csak én értem félre a mondatot és menjek szövegértelmező
továbbképzésre? -
jekaeL
csendes tag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
elitebook-om van, a hangját se hallani a ventinek, tehát egyszer képesek voltak jót alkotni, kétlem h ilyennel rontanák el, de néhány review után kiderül, mindenesetre az árcédula bízom benne h minőséget igazol
-
Dassler
őstag
Tetszik! Igényes darabnak tűnik. Jöhet is egy ide munkahelyre az asztalomra
-
szilagyiv
senior tag
Ahogy a írták is: professzionális munkaállomás.
Erős, jól bővíthető, helytakarékos, igényes kivitelű. Ez az a gép, amire nagyon sokan vágynak. Én is! -
oxalisz
tag
http://www.youtube.com/watch?v=fA1kQzNUCNw
Igaz, hogy reklám, de érdemes rászánni az időt, nézzétek meg. -
Angel1981
veterán
Ez aztán a vas!
-
XCube
tag
Nagyon tetszik a kialakítás és a profizmus, amit képvisel. Szívesen dolgoznék ilyen munkaállomáson
. Mondjuk cserébe megkérik az árát
.
-
-
(V) ó k u s
tag
Tetszetős.
Szépen mutatna a mahagóni irodaasztalon.
Na, majd az Apple beperli Őket, mondván lemásoltak egy szabadalmat!
-
-
zserbox
őstag
oh ez igen komoly, na ez a minőség
-
parkasz
senior tag
Hát nem semmi a koncepció. És tény, hogy én is szívesen el fogadnám.
-
fi:zi'k
nagyúr
Instant get!
Már csak 30"-osban kellene egy ilyen. -
Apika
addikt
Komoly készülék, és kinézetre is szép...
-
UnlimitedN20
tag
Úgy gondolom, hogy az AiO gépek indokolatlanul kevésbé vannak elterjedve. Az ilyen és ehhez hasonló megoldások/kivitelezések szerintem előlendíthetnék a piacot. Nekem kifejezetten tetszik, 27" azért az 27"
-
nbg
senior tag
Korrekt munka, tetszik a kivitelezes es a konnyu szerelhetoseg.
-
Egy ilyet elfogadnék egy erös vga-val.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez nem semmi, nagyon komolyan összerakott munkaeszköznek tűnik.
-
macilaci78
nagyúr
K*jó ez a szerelés, nagyon tetszik! Bár tuti macerás, de akkor is!
Sok benne az apró venti, nem lesz ez hangos?
Remélem, ha már ennyire egyszerűen hozzáférni a hűtőkhöz, adott a lehetőség a könnyű takaríthatóságra is.
Van még benne hely, vagy a hőleadó felületeket növelném meg, vagy a háttértár kapacitását.Amúgy tetszik, csak kár, hogy Pivot-módot nem tud.
-
Gázrugó, hát becsinálok, ez nem semmi, bőven elég a kisebbik is a mindennapokban, főképp, ha lehet hozzá párosítani egy jó videókártyát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HP egybegépe kifejezetten professzionális munkakörbe született.
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic V2 - origami
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Asztali PC i7 7700K GTX 1070 16GB DDR4 378GB SSD 500GB HDD
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest