- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
El tudom képzelni, hogy valaki szerelmes lesz a formájába (és nem akarja semmi véresen komolyra használni), akkor az megveszi. Ilyen megfontolások alapján én is megvenném (bár meg kell mondjam, hogy egy tisztességes ultrabookhoz viszonyítva nem értem ezt), de mondjuk spec nekem nem is tetszik.
hallador: Nem volt vita. Ahhoz elfogulatlanság kell, te pedig gondolom a HP cuccaiddal alszol. Az meg, hogy egy vásárlás előtt mit olvasok el és mit nem, neked biztosan nyilvánvaló..... most magyarázhatnám, hogy filmnézésre vettem (nem HD) és internetre és arra azt írták mindenhol, hogy jó, de nem fogom, mert nyilván az egyetlen hibája az volt, hogy nem HP volt, mert ott még az is hasítana. Na hagyjuk már. Ott Angliában, ahol nagyon okos vagy és jól dolgozol, és ezzel nagyon sok pénzed van, hogy értelmetlenül drága dolgokat vegyél, csináld csak. Egyszer nem mondtam, hogy ne tedd. Csak ne gyere ide fikázni és észt osztani. Nyilván a cikk írója is hülyegyerek, meg mindenki más is, aki amúgy nem a HP-t szidta, hanem a platformot, de te nem bírtad ki, hogy a kis háziistenségedet bántsa valaki, ugye? Na és most már vita. Csak felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- PR-Telecom
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest