Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
ezzel kapcsolatban csak annyit jegyeznék meg, hogy itthon eddig 2 vinyó halt meg a kb 10-15-ből úgy, hogy ezekből szerintem 3-4 évnél egyik sem volt idősebb, mert azokat mindig eladogattam. az egyik pár hónapos korában halt meg. azon speciel voltak fontos dolgok, kb 100.000 forint (ez a minimum, de lehetett volna több is, sokmindentől függött, olyan is van, hogy kifizetsz kb 50k-t, majd közlik, hogy mégsem tudjuk az adatokat helyreállítani, de a pénzt benyelik, ez teljesen általános dolog ezeknél a cégeknél) lett volna visszaállítani az adatokat róla, szóval inkább buktam néhány képet, még szerencse, hogy nem a fontosabbakat. én azt mondom ha van rá lehetőség 1 külső vinyóra minimum megéri kimenteni az adatokat, pláne ha pótolhatatlan dolgokról van szó. meg aztán az egy dolog, hogy a HDD-ről vissza tudják hozni jó esetben a dolgaidat, neten is van jópár ilyen progi, de pl egy SSD-ről ez kb esélytelen, ha az meghal, akkor amid rajta volt el is veszik és hidd el ezek halnak meg legelőször a gépedben, előbb-utóbb el fognak veszni az adataid, több ismerősöm szívott ezzel, mint akinek nem volt ezzel gondja
Új hozzászólás Aktív témák
ph RAID, NAS, optikai lemezek, felhő? Mindegyiknek van előnye és hátránya. Körbejártuk a kérdést.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest